Ismét hatalmas meglepetéssel rukkolt elő az Epic Games az ingyenes játékok terepén. Igen erős címet adnak ingyen a jövő héten, ráadásul nem is egyet.

A múlt héten mindenki számára óriási meglepetés volt, hogy az Epic Games váratlanul ingyen kínálta a Metro Last Light Reduxot, a For the King mellett. Miután tegnap ingyenes lett a Halcyon 6 Starbase Commander – Lightspeed Edition, máris világossá vált, hogy az Epic Store jövő héten is brutál akcióval vár. Kiderült: két játékot adnak ingyen február 18 és 25 között.

Jövő héten a Absolute Drift és a Rage 2 lesz ingyenes.

 

A két cím közül nyilvánvalóan a Bethesda játéka, a Rage 2 a meglepő, hiszen a játék nem is olyan rég, 2019 tavaszán jelent meg. A játékot akkoriban hatalmas hype övezte, nem volt meglepő, hogy a megjelenés napján felkerül a torrent oldalakra is. Annak ellenére, hogy az igen erőszakos, ám sok akciót ígérő FPS cím hamar népszerű lett, úgy tűnik elég volt alig két év ahhoz, hogy az ingyen játékok virtuális polcára kerüljön. A posztapokaliptikus nyílt világú játék azonban sokak számára igazán izgalmas és véres kikapcsolódás lehet. Mondanunk sem kell, erős idegzetűeknek ajánljuk.

A történet szerint Walkert irányítjuk, akinek életben kell maradnia egy veszélyes mutánsok és őrült banditák által lakott világban. A játéknak egyébként a Steamen jelenleg vegyes az értékelése, és jelenleg is -70 százalékos áron kapható, 17,99 euróért, ami nagyjából 6500 forint. Megjelenésekor a játék megelőzte eladásokban a Days Gone-t az Egyesült Királyságban és Japánban is óriási sikereket ért el.

Absolute Drift

Ami az Absolute Driftet illeti, erre a játékra érdemes lesz felfigyelnie azoknak, akik szeretik a különleges autós játékokat. Már a trailer is elég egyedi játékmenetről árulkodik.

Az autós játékok, a verseny, a drift és motorhang szerelmesei imádni fogják ezt az indie fejlesztésű árkád, versenyzős, kissé ügyességi játékot. A játék grafikája egyedi, a játékmenet pedig folyamatos kihívások elé állít, hogy mi legyünk a világ legjobb driftelői.

Ezt olvastad már?

10+1 Valentin napi Xiaomi ajándékötlet, aminek mindenki örülne

 

Érdemes lesz tehát bekukkantani jövő héten az Epic Store-ba, hiszen nagyon izgalmas játékok várnak. Neked melyik cím dobogtatta meg a szíved?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×