A Metro Last Light Redux és a For the King után most egy retro stílusú űrstratégiai játékot húzhatunk be az Epic Store jóvoltából.

Eléggé meglepett mindenkit a múlt héten az Epic Games. Miközben mindenki szépen várta, hogy elérhető legyen a For the King, váratlanul még egy címet dobott be az Epic az ingyenes kalapba. A Metro Last Light Redux pedig elég nagy meglepetés volt, hiszen a játéknak óriási rajongótábora van. A fenti eset jelzi, hogy bármennyire sejtjük, hogy mi várható legközelebb, az Epic mindig képes minket meglepni. Reméljük, megtartják jó szokásukat. Most tehát csakis arról tudunk beszámolni, amit biztosan tudunk. Ez pedig az, hogy

február 11 és 18 között a Halcyon 6 Starbase Commander – Lightspeed Edition ingyenes.

 

Azok, akik szeretik az űrstratégiai játékokat, illetve a retro stílust, biztosan elégedettek lesznek a játékkal. Az stratégiai RPG bázisépítéssel, legénység-irányítással és természetesen történettel vár minket. A Terran űrszektor szélén található a Halcyon 6, egy elhagyott csillagbázis, amelyet egy titokzatos faj hagyott hátra. Az mi feladatunk az elhagyott állomás visszaszerzése és újjáépítése. Egy titokzatos idegen hatalom a Föld felé veszi az irányt, és ez a bázis a legjobb esély a New Terran Federation számára, hogy megállítsuk a közelgő inváziót.

A Halcyon 6: Lightspeed Edition az indie stratégiai RPG, a Halcyon 6 továbbfejlesztett változata. A cím egyébként 14,99 euróba, nagyjából 5300 forintba kerülne. A játék ma délután 5 órától, február 18 délután 5 óráig húzható be ingyen.

Az ajánlatot itt találjátok.

Neked hogy tetszik?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×