Egy-két játék néha át is tud esni a ló másik oldalára, ha a szerelem beteljesedéséről van szó.

Napok múlva a szerelmesek ünnepe lesz, ilyen-olyan okokból pedig sokan fel is jajdultak. Ajándékot venni, romantikázni, programot csinálni, ami akkor necces, ha nincs is párod… pont mint a karácsony, csak picit szűkebbre szabva. De tudjátok, hogy mi nem jár ennyi melóval? Hát játékokban csábítani!

Megannyi alkotásban lehetőségünk van rá, amivel azért a játékosok zöme előszeretettel él is. Na de mit is mondhatnék erre? Hát leginkább semmit, szóval csak lekörmölöm azokat a címeket, amik szerintem a legjobbak voltak, ha kapcsolatokról, de inkább a fülledt erotikáról volt szó.

The Witcher 3

Képtalálatok a következőre: the witcher 3 sexs scene

Azért kezdtem ezzel, mert ez volt talán a legnyilvánvalóbb, hogy szerepelni fog egy ilyen listán. Noha pár játékhoz képest igencsak bekorlátozza, hogy kivel létesíthetünk intimebb kapcsolatot,  a személyiségük mindenért kárpótol. Persze a legnagyobb vita a Witcher közösségekben mindig az volt, hogy Triss vagy Jennefer, miközben méltatlanul elfeledik a hihetetlen pozitivitással és energiával megáldott Shanit.

Life is Strange: Before the Storm

Képtalálatok a következőre: life is strange before the storm chloe and rachel

A Life is Strange-ről mindenkinek azonnal Chloe és Max kapcsolata ugrik be, ami nem is csoda, hiszen az első évadban hihetetlen intenzitással tárulhatott elénk a két fiatal lány egymáshoz való viszonya. Ez pedig úgy alakult, ahogyan a játékos játszott, esetemben például szó sem volt szerelemről, csupán egymásért bármit megtevő barátok voltak. Ellenben az előzményeket elmesélő BtS-el, ahol annyira egyértelmű volt Rachel és Chloe szerelme, hogy mikor elcsattant köztük az a bizonyos csók, el is érzékenyültem. A végkifejlet ismeretében pedig még a szívem is összetört.

Mass Effect sorozat

Képtalálatok a következőre: mass effect romance

Az emberek eddig elképzelhetetlen tudásra tettek szert, melynek köszönhetően ismeretlen bolygókra látogathatnak és ismeretlen fajokat ismerhetnek meg. Mit is csinálhatnánk, ha nem mást, minthogy elcsábítsuk ezeket az újonnan megismert intelligens lényeket? Persze nem csak idegenekkel létesíthettünk bizarr szexuális kapcsolatot, hanem emberekkel is, de ha 10 gamerből 9 az asariakra esküszik, akkor csak nem tévedhetnek olyan nagyot! A kroganokat viszont messze kerüljétek!

Skyrim

Képtalálatok a következőre: skyrim wedding

Egy ilyen listán nyilván szerepel a Skyrim is, és még szerencse, hogy sokat nem is kell magyarázni miért. Itt nem csak elcsábíthattuk szívünk szinte bármely választottját, hanem akár családot is alapíthattunk vele. Aztán boldogan éltek, míg Fus Do Rah!

Fallout 4

Képtalálatok a következőre: fallout 4 romance

Sokan megköveznek érte, de szerintem a Fallout 4 nem volt egy jó játék. Persze számos lehetőség állt a játéksok rendelkezésére, hogy bizonyos dolgokat abszolváljanak, de ettől nem lett jobb sajnos. Azt viszont el kell ismerni, hogy a románcoknak valóban nem szabtak határt. Szinte bárkire kivethettük a hálónk, ha volt hozzá elég karizmánk.

Dragon Age sorozat

Képtalálatok a következőre: dragon age romance

A Bioware szinte összes játékában lehetőséget adott a szerelem kibontakozására, de talán egyikben sem volt olyan mélyen kidolgozva, mint a Dragon Age sorozatban. Az első rész ugyan még számos gátat szabott a játékosnak, a későbbiekben viszont ennek már nyoma sem volt. Egészen érdekes és változatos afférokban lehetett részünk, hogy finoman fogalmazzak.

The Sims sorozat

Képtalálatok a következőre: sims romance

A The Sims minden, ami az élet, úgy tehát telis-tele van fülledt kalandokkal. Sokat nem is kell ecsetelni, hiszen a világ egyik legismertebb játékáról van szó, amivel talán tényleg mindenki játszott is, ha mást nem csak pár percet. A határ a csillagos ég, és plusz pont jár azért, mert a kalandjainkba könnyen becsúszhat a baba is.

Persona 5

Képtalálatok a következőre: persone 5 romance

Az egyik legjobb és legviccesebb módját adja a csajozásnak a Persona 5. Joker nem csak elcsábíthatja az összes hölgyszereplőt, de mindegyikkel össze is jöhet… egyszerre. A kínos pillanat persze nem is marad el, amiből aztán őstehetségnek kell lenni, hogy kimagyarázza magát. Vajon sikerül neki?

Lula 3D

Képtalálatok a következőre: lula 3d

Na jó, tehát ez nettó pornó. Szó szerint. A Lula 3D nem volt egy jó játék, cserébe semmi másról nem szólt, mint a…….. mindegy is, fülledt erotika az volt benne bőven.

Laisure Suit Larry

Képtalálatok a következőre: laisure suit larry

Nem is olyan nagyon régen jelent meg a klasszikus nőcsábász játék új része, a gyászos Wet Dreams Don’t Dry, aminek már a címe is sokatmondó. Hát igen, a jó öreg Larry egy örök macsó, csak nem nagyon veszi észre, hogy ma már egy kicsit ciki. Csábítás az van benne, csak senki ne lesse el tőle!

Singles

Képtalálatok a következőre: singles game

Az egyik legnagyobb Sims-klón. Az első részt a Sims 2 ellen küldték, kevesebb, mint több sikerrel. A játéknak egyetlen célja volt, összehozni a szereplőket. Pajzán jelenetekkel sem szerénykedett, a Sims-el ellentétben itt nem voltak rest megmutatni nekünk a kapcsolatok beteljesedését.

Nyilván számos játékkal lehetne a végtelenségig bővíteni a listát, de helyette inkább hagyok egy kis helyet neked is, hogy a komment szekcióba bepötyögd, amiket innen hiányoltál. 

Persze azért remélem, hogy a Valentin-napod pont úgy fog telni, ahogyan tervezed, ha pedig ötletet keresel, hogy pároddal a fentieknél kevésbé túlfűtött játékkal múlassátok a kissé hidegre vált időt, arra is tudunk adni egy-két remek tippet.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×