Közeleg a Valentin-nap és mi lehetne jobb program, mint együtt játszani?

Na jó, lehetnének jobb programjaink is Valentin-napra mint a játék, de most, hogy ki sem tehetjük a lábunkat a korlátozások miatt, ez egy igen jó elfoglaltságnak tűnik. Elhoztunk nektek 5 olyan játékot, amit párban – vagy akár többen is -, sokkal jobb játszani, mint egyedül.

1. League of Legends

 

 

Mi lehetne cukibb, mint együtt andalogni az Idézők Szurdokának bot lanején? Csak képzeld el, ahogy te és a suppod mindenkinek az agyára mentek, miközben 20/0/10 a statod. Komolyra fordítva a szót, a LoL tényleg remek választás, hiszen egy jól összeszokott páros – bárhogy is helyezkedjenek a mapon a meccs alatt -, simán lehozza az egész játékot. Arról nem is beszélve, hogy sokkal szórakoztatóbb úgy a játék, ha olyan illetővel „osztozol”, aki már ismeri a lépéseidet.

2. VALORANT – Spike Rush

Igen, már halljuk is a kérdéseket. Miért pont a VALORANT? Miért pont a Spike Rush? Nos, a Riot Games lövöldözős játékát valóban nehezen sorolhatnánk a chill randevúk legtökéletesebb színterének, de nyomós érvünk van, hogy miért jó választás.

Bár a golyók kerülgetése és a gyors tempójú meccsek nem valók mindenkinek, de lehet, hogy éppen ez lesz az, ami miatt a barátod/barátnőd megszereti a játékokat. Ez ugye már tudjuk mit jelent? Ha megtetszik neki, akkor innentől kezdve végre többet játszhattok majd együtt. A villámgyors játékmód tele van szórakoztató pillanatokkal és taktikai lépésekkel.

3. Call of Duty: Warzone

A Warzone a Treyarch remekműve, mely egy (általában) gyors tempójú Battle Royale. Egy-egy menet körülbelül 20 percet vesz igénybe. Adott 150 játékos, egy hatalmas map, rengeteg épülettel, ami csordultig tele van kevésbé jó és fenomenális zsákmányokkal is.

Teljesíthetünk különböző küldetéseket, miközben menekülünk a rohamosan közelgő és természetesen halálos gázfelhő elől. Végül a mindenkit és mindent túlélő csapat lesz a nyertes, akiket felvesz és elszállít egy helikopter. Ebben az esetben is igaz az, hogy több szem többet lát és – saját véleményem szerint – a duok és triok sokkal sikeresebbek ebben a játékban.

4. Don’t Starve Together

Nos, lépjetek be együtt egy igen fura és feltáratlan világba, ami tömve van fura lényekkel, veszélyekkel és mindenféle meglepetésekkel is… A lényeg, hogy éljétek túl. Össze kell gyűjtenetek különböző nyersanyagokat a megfelelő tárgyak barkácsolásához és persze élelmet kell szereznetek. Dolgozzatok össze, hogy túléljétek a zord környezetet. És a játék még nem is merül ki ennyiben, hiszen ott van a hatalmas térkép és az életveszélyes élővilág felfedezése, valamint a sziget titkainak feltárása is.

5. Rust

Annak ellenére, hogy vannak olyan közösségi szerverek, ahol csak solo játékosok játszhatnak, ez tipikusan egy olyan játék, ahol minél többen vagytok, annál jobban érvényesültök. A legkedveltebb csapat méretek a duo és a trio. Ketten már akár „a világ is a tiétek lehet”. Mindketten a parton éledtek, valószínűleg egymástól jó távol.

Semmitek sincs, csak egy kő és a fáklya. Miután nagy nehezen megtaláljátok egymást, már csak rajtatok múlik, hogy milyen hamar kerültök a csúcsra. Szükség lesz egy bázisra, fegyverekre és ételre is. Mindenhez találtok nyersanyagokat a hatalmas térképen szétszórva – de vigyázzatok, hiszen a többi játékos bármikor levadászhat titeket!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×