A Call of Duty: Warzone játékosai nem elégedettek a gulág mostani fegyvertárával és szeretnék, ha a játék visszatérne a régi formájához.

A legtöbb játékos szemében a gulág az igazi erőpróba. Amikor egy az egy ellen kell megküzdened valakivel ugyanazzal a fegyverrel akkor dől el igazán , hogy ki a jobb játékos. Az elmúlt időszakban egyre több fegyvert csaptak hozzá a gulág arzenáljához, a rajongók szerint így a párbaj pedig elvesztette a varázsát.

A problémát redditen fogalmazta JustAMicrowav1n, aki szerint az ökölharc, a dobókés és a távcsöves puska nem a gulágra való. Az oké, hogy mind a ketten ugyanakkora tűzerővel érkezünk meg az arénába, de a késeltetés miatt, például a pusztakezes párbajok esetén botrányosak lehetnek. Elég, ha csak ami ütéseinket nem regisztrálja a gép és emiatt kapunk ki.

A játékosok persze azzal egyetértenek, hogy néha azért fel kell rázni a gulágot, de szerintük inkább a kategóriákon belül kellene inkább többször változtatni és nem a típusok között. Emiatt szeretnék visszakapni a régi gulágot, ahol pisztollyal, SMG-vel, AR-rel és LMG-vel lehetett térdre kényszeríteni az ellenfelet. Az elején a sniperek is érdekesnek tűntek, de többek szemében inkább már csak zavaró plusz.

Természetesen akadnak olyanok is, akik kiállnak a mostani rendszer mellett. Ők azzal indokolják, hogy kellenek változatos fegyverek, mert ezzel marad a játék érdekes. Egy adott szituációba neked kell megoldanod, hogy mit csinálsz, és ha gulágon dobókést kapsz, akkor dobókéssel kell túlélned a párbajt. Hogy mi lesz a végső döntés egyelőre még kérdés.

Szerinted jó, hogy vannak változatos fegyverek a gulágon?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×