A Call of Duty: Warzone játékosok egyik legnagyobb rémálma, hogy Gulágba kerülnek. Ez ugyanis az utolsó mentsvár lehet egy bukott kör előtt.

Nincs annál irritálóbb, amikor csapattársainkkal együtt kerülünk a Gulágba a Call of Duty: Warzone-ban. Ilyenkor nincs esély arra, hogy visszahozzanak minket a meccsbe pénzért, csupán akkor landolhatunk ismét a pályán, ha megnyerünk egy párbajt.

Ezek a Gulág meccsek viszont rettentően stresszesek. Pláne, ha egy fineszes ellenfelet kapunk, aki szereti használni a különféle kiegészítő eszközeit is a fegyverei mellett. Társunk ugyan ott álldogál a lelátón és segíthet az irányításban, mégsem tud ténylegesen a segítségünkre sietni, ha szorul a hurok.

Vagyis nem minden esetben képes ilyesmire!

A Redditre felkerült egy felvétel, amiben egy páros éppen a Gulágban próbál szerencsét. Az első játékos ellenfele lehelyezett egy Claymore-t a földre, s arra várt, hogy történetünk egyik hőse lerohanja. A lelátón sorát váró társ viszont úgy döntött, hogy kezébe veszi az irányítást. Egy kavicsot hozzávágott a bombához, amikor az ellenfél arra járkált, s nagy meglepetésére sikerrel is járt. A bomba aktiválódott, a Claymore kifejtette a hatását, a társ pedig így könnyedén győzedelmeskedett.

I won my friends gulag for him by hitting his opponents claymore with a rock 😂
byu/gungachief inCODWarzone

A történet tanulsága tehát, hogy érdemes proaktívnak lenni még akkor is, amikor a Gulág várójában állunk. Na meg az, hogy egy darab kavics is sorsdöntő lehet egy-egy párbaj során.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×