Tyler „Ninja” Blevins az egyik legismertebb streamere a világnak. Bázisát hosszú évek alatt építette ki, ráadásul van egy egészen érdekes fogadalma is.

Tyler „Ninja” Blevins napjaink egyik legismertebb és legnézettebb streamere. Korábban Halo profiként indult, később a szórakoztatás irányába terelte karrierjét. Sokat játszott Battle Royale címekkel, először az H1Z1-ba kóstolt bele, majd komoly órákat fektetett a PUBG-be. Az igazi áttörést a Fortnite hozta meg neki, aminek köszönhetően milliós követőszámot hozott össze magának. Manapság inkább FPS-ekkel, de leginkább a Valoranttal játszik.

Ami viszont érdekes, hogy alig játszik hölgyekkel. Szeret többszemélyes streameket tartani, viszont női csapattársai csak nagyon ritkán vannak.

Ennek egyetlen oka van: nem szeretné, hogy folyamatosan összepárosítsák őket a túlbuzgó nézők. Nincs szüksége a fölösleges drámára, főleg olyanra, amilyen a híres színészek körül szokott időről időre kialakulni. S elmondása szerint ma már olyan szinten van, hogy relevánsnak gondolja, hogy ettől tartania kell.

Mindezt még 2018-ban jelentette ki, amikor több női streamer támogatni is kezdte a chicagói videós hozzáállását. Többek között az a Valkyrae is kiállt Ninja mellett, akit 2020 legjobb tartalomgyártójának választottak a The Game Awards gálán.

Ninja azóta sem osztozott képernyőidőn női streamerrel, pontosan azért, hogy óvja a kapcsolatát feleségével. A téma folyamatosan előkerül, ám Tyler Blevins még mindig hárít. Úgy tűnik tényleg komolyan gondolta, s nem csak PR fogás volt az egész.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×