Rachell Hofstetter, azaz Valkyrae nyerte 2020-ban a The Game Awards: Az év tartalomgyártója díját. Ezzel ő az első női győztese a kategóriának.

Rachell Hofstetter, avagy ahogy a streamer világban ismerik Valkyrae nyerte a 2020-as The Game Awards: Az év tartalomgyártója díját. Rae lett ezzel az első női győztese a kategóriának.

A 2020-as év mindenképp egy katyvasz volt, ha visszatekintünk. A rengeteg korlátozás, esemény lefújása nem könnyítette meg az emberek életét, de a streamer világ továbbra is száguldott. Talán idén még nagyobb szükségünk volt kedvenc tartalomgyártóinkra, hiszen a szürke otthon töltött hétköznapokat valamilyen formában megszínesítették. Valkyrae Game Stop értékesítőként kezdte pályafutását, és az évek alatt az egyik legnagyobb tartalomgyártóvá nőtte ki magát. 2020-ban exkluzív szerződést kötött a Youtube-bal és ettől az évtől kezdve kizárólag a videós platformon megtalálhatóak a streamjei.

 

A követő bázisa napról napra gyarapodik és egy Among Us Streamjén akár több százezren is összegyűlnek. Valkyrae éve se volt fenékig tejfel, költözés, lelki válság és egyéb problémák is nehezítették az életét, de ezeket legyőzve az év legjobb tartalomgyártójává lett. Ezzel ő az első női, és Youtube streamer, aki ezt a kategóriát megnyerte.

Rae nem csak saját, de a 100 Thieves videóiban is rendszeres felbukkan. Az utolsó három hónapban az Offline TV tagjaival és barátjaikkal rengeteget Among Ust streameltek, ami valószínűleg a játéknak is meghozta a sikert. A díjat mindenképp megérdemli, hiszen az egyik, ha nem a legnagyobb női streamerről beszélünk.

Te kinek adtad volna a díjat?

×