A magyar idő szerint december 13-án megrendezésre kerülő The Game Awards gálán olyan bejelentésre készül az Epic Games, amit a rajongók semmiképpen sem szeretnének majd kihagyni!

A videójátékos Oscar-gála, vagyis a The Game Awards december 13-án, egészen pontosan péntek hajnalban kerül megrendezésre. Maga a rendezvény évről évre egyre nagyobb médiafigyelmet kap, így az elmúlt pár évben komoly mértékben fejlődött a díj nívója. Épp ezért több kiadó is készül valamilyen speciális bejelentéssel.

 

Ezek közé a kiadók közé tartozik az Epic Games is, a Fortnite-ért felelős csapat ugyanis Twitteren jelezte, érdemes lesz követni a gálát, mert egy rendhagyó bejelentésre készülnek.

A tavalyi évre is tartogatott meglepetéseket az Epic, a 2018-as gálán jelentették például be a Block, valamint a Creative mód érkezését.

Érdemes lesz tehát rajta tartani a szemünket a 2019-es The Game Awards-on, ugyanis ha ilyen volumenű bemutatókra számíthatunk a díjkiosztások között, akár még egy mini E3-nak is felfoghatjuk a gálát.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×