Úgy tűnik, valóban Predator lesz az 5. szezon „titkos” outfitje, néhány kiegészítőt már be is gyűjthetünk.

Ahogy már arról korábban beszámoltunk, érkezett néhány Predatorral kapcsolatos kozmetikai tárgy a játékba. Nem sokáig kellett gondolkodni, hogy miképp szerezhetjük meg őket, hiszen az Epic Games szerdán élesítette is a küldetéseket.

Ezúttal 3 jutalmat zsebelhetünk be pár perc alatt.

1. Keressük meg a titokzatos űrhajót

Szerencsére nem kell túl sokat tanakodnunk, hogy merre keressük a járművet. Ahogy várható volt, Stealthy Stronghold területén majd találhatjuk meg. A pontos helyet a kék pin jelöli az alábbi térképen, a POI északnyugati felén pillanthatjuk meg az űrhajót:

2. Beszéljünk Beef Boss, Remedy és Dummy NPC karakterekkel

Itt kicsit a szerencsére bíz minket az Epic Games. Előfordul, hogy mindhárom NPC spawnol az adott meccsben, de olyan helyzet adódhat, hogy egyiket sem találjuk a helyén. A karaktereket Stealthy Stronghold közelében, az alábbi helyeken találod majd meg:

3. Gyűjtsünk be 3 Medkitet

Ezen a küldetések nincs mit magyarázni, ám némiképp könnyíthetünk a dolgunkon. Elég egy medkitet találnunk, majd ezt eldobva újra felkapni azt, így pár másodperc alatt kipipálhatjuk a küldetést.

A feladatok teljesítése után egy spray, egy emote és egy banner landol a lockerünkben. A nagyobb jutalmakat később oldja csak fel az Epic Games. Sok sikert kívánunk!

×