Megérkezett a Fortnite Battle Royale legújabb frissítése, a v15.20. Ebben a csomagban nem árasztottak el minket speciális tartalmakkal, bár volt benne potenciál bőven.

A v15.20-as Fortnite Battle Royale frissítés már tölthető. Az éles szervereket előkészítette az Epic Games és már küldik is a legújabb fájlokat azoknak, akik szeretnének naprakészek maradni. Ilyenkor temérdek újdonsággal tölti fel a kliens a fejlesztőcsapat, hogy az elkövetkező pár hétben nyugodtan dolgozhassanak a folytatáson. Új tárgyak, felszerelések, NPC-k, na meg kozmetikai elemek érkeznek ilyenkor a játékba. Mindegyik kiemelkedően fontos, de talán utóbbin van a legnagyobb hangsúly. Elvégre Free-to-Play játék lévén erre az aspektusra fekszik rá leginkább az Epic a frissítések esetében. Így is egy fantasztikus, ráadásul ingyenes játékot szolgáltatnak, igazán nem nézhetünk rájuk rossz szemmel, mert a fizetős elemekbe ölik a legtöbb munkát.

A legújabb ciklussal is érkeztek bőven kozmetikai elemek, bár megmondom őszintén, a jelenleg elérhető infóknál többre számítottam. A legutóbbi frissítés már jó ideje élesedett, így most kellett volna egy komolyabb vérfrissítést kapjunk az Item Shophoz. Ehelyett pár karakternél, na meg egy-két kiegészítőnél nem kaptunk többet. Az adatbányászok ugyan azt jelentették, hogy vagy 3 komplett szett még írásvédett a forrásfájlok között, még ezekkel is kissé szegényesnek érzem a felhozatalt.

Befutott például Ruby Shadows, akihez két tematikus kiegészítőt is készített az Epic Games. Ami fontos az Outfit esetében, hogy a „Next-Gen Starter Pack” részeként fog megérkezni, ami egy exkluzív csomag a PS5 és az Xbox Series S/X tulajdonosoknak. Arra nem érdemes számítani, hogy ingyen megkapják a szóban forgó felhasználók, de arra látok esélyt, hogy csak ezekről a gépekről lesz lehetőség beszerezni a csomagot.

Ruby Shadows mellett Tess és Orin számít még új karakternek a játékban. Ők mindketten az Item Shopon keresztül lesznek elérhetők, azt viszont még nem tudjuk, hogy mikor. Orin erősen hajaz a Battle Pass-ből kivehető Lexára. Azt nem tudni, hogy Orinnak is lesz-e menő speciális stílusa, bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt lespórolja róla a fejlesztőcsapat. Tess pedig egy egyszerű Outfit, amit a kreatív csapat készített. Nem nagyon köthető sehova, pusztán csak stílusosan néz ki.

Viszont ami kiemelkedően fontos, az az új Mystery jutalmak megjelenése. A kliensben már elérhető az első három Mystery Reward a Battle Pass tulajoknak. Ebből pedig kiderült, hogy az aktuális csomag rejtett tartalma nem lesz  más, mint Predator, a híres fejvadász. A Zero Point tematikájába ugyan beleillik, de álmomban sem gondoltam volna, hogy a Battle Pass részeként lesz majd feloldható.

Kíváncsian várjuk, hogy hogyan fog kinézni a karakter a Fortnite-on belül!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×