A Call of Duty: Warzone játékosok felfedezték, hogy hogyan lehet az ejtőernyő kinyitása nélkül, épségben leérkezni a pályára.

A Call of Duty: Warzone világában az utóbbi időben meglehetősen sok hibát tapasztalnak a játékosok. Ezeket a hibákat sokszor ki is lehet használni valamilyen előnyszerzésre. Ilyen volt, amikor valaki bejutotta a falba, és onnan szedte ki az ellenfeleket. Létezik egy hasonló Warzone hiba, amit szintén előnyszerzésre lehet használni.

Ezzel a trükkel az ejtőernyő kinyitása nélkül lehet leérkezni a pályára.

A Warzone-ban kétféle játékos van. Aki már a játék elején igyekszik jó messzire ugrani, illetve aki már a levegőben szeretné lelőni a másikat. Utóbbi játékos az, aki a leginkább kockáztatja azt, hogy nem időben nyitja ki az ejtőernyőt. Egy új trükk azonban valahol a kettő közt van. Lehetővé teszi ugyanis, hogy már a levegőben vadászuk az ellenséget anélkül, hogy a leérkezés miatt kelljen aggódni.

You can free fall into satellite’s and not die. Attempt at your own risk. from CODWarzone

 

Ahogy azt többek között Thexer0 is feltárta, a trükk lényege, hogy egy bizonyos textúrára kell érkezni a pályán, az épületek tetején látható antennákra. Ezzel sértetlen marad a karakterünk a zuhanás után. Ez ugyanis egy olyan textúra, ami inkább akadály és nem talaj, így nem okoz sebzést.

Ez a trükk különösen hasznos lehet mindenkinek, nem véletlen tehát, hogy máris népszerű lett a közösség körében. Természetesen ennek használata tisztességtelen előnyhöz juttat, így csak idő kérdése, hogy a fejlesztők javítsák azt. Azt viszont nem gondoljuk, hogy a használata később kitiltással járna.

Te használtad már a trükköt? Ki fogod próbálni?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×