Az egyszerű csalás úgy tűnik már nem elég a cheatereknek. Rebirth Islanden még a falakba is bebújnak, hogy ne lehessen rájuk visszalőni.

Ha egy Warzone meccsben csalóval találkozunk, garantáltan nekünk lesz kevesebb esélyünk a győzelemre, ez nem is kérdés. Vannak azonban különböző szintek, és egyes esetekben akár még esélyünk is lehet. Ha például az ellenfelünk „csak” átlát a falakon, akkor még jobb célkereszt-pozicionálással és jobb reflexekkel még mindig meglephetjük. De ha automatikusan a fejünkre ránt a célkeresztje, akkor már mindjárt nagyobb a baj.

A játékosok azonban most felfigyeltek egy csalásra, ahol minden eddiginél nehezebb dolgunk van. A ránk váró ellenfelek ugyanis még a tűzpárbaj alatt is láthatatlanok maradnak. Egészen pontosan belemásznak a fal belsejébe, és onnan lövöldöznek ránk.

Senki nem tudja hogyan csinálják, de mostantól akár minden meccsen számolni kell vele.

 

A csalást bemutató videót Chemical Engineering területén, Rebirth Island északkeleti részén rögzítették. Jól látható, ahogy a gyanútlan áldozat besétál a csapdába, a fal mögül pedig esélye sincs kiszedni a rá váró csalókat. Amikor azonban a killcam rájuk vált, tisztán látszik, hogy ők mindent tökéletesen láttak az ellenfélből.

Ezek szerint az egyszerűbb csalások már nem nyújtanak elég élvezetet a cheatereknek. Újabb és újabb módszerekkel rombolják mások élményét, ezen új csalások ellen pedig szó szerint tehetetlenek vagyunk.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×