Már meg is jelentek az első képek az Black Ops Cold War legújabb Fireteam mapjáról. Íme az első kockák a Sanatorium pályáról.

A Black Ops Cold War első szezonja már javában zajlik, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy menet közben nem érkezhetnek új dolgok. Ilyen például a mid-season patch is, mely a Sanatorium pályát hozza magával.

A Sanatorium egy kísérletezésre szánt egészségügyi menedék, amelyet az Urail Plains szívében találhatunk. A helyet erdők, dombok, tavak veszik körül, de még egy dokkja is van. Ha nem lenne elég, hogy szavakkal bemutassuk az új pályát hoztunk egy két képet is.

A képeket DeclassifiedCOD nevű leakernek köszönhetjük, aki nagyon részletes betekintést adott nekünk a Sanatorium pályára. Az első képcsomagnál különböző építményeket tekinthetünk meg. Zászló, egyedi szobor, valamint egy kellemes hangulatú gyógyfürdő, ahol megmártózhatunk a killek után.

A második csomagnál a területen kívülre kalandozunk. Megnézhetjük a tavat, a partot, valamint egy épület bejáratát láthatjuk, melyet fekete kerítés vesz körül.

A következő csokorban különböző épületeket tekinthetünk meg, melyekben mehet majd a bújócska.

A játékba a pálya január 14-én érkezik. Egyelőre még nem tudjuk, hogy pontosan hány épületből áll és milyen kiosztásban láthatjuk majd az adott elemeket, de mindenesetre lesz itt bőven hely csatározni.

Ti várjátok a Sanatorium pálya érkezését? 

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×