A Fortnite hóemberei nagyobb FOV-vel rendelkeznek. A látásszöget egy glitchnek köszönhetően mérkőzés végéig megtarthatjuk, de van egy hátulütője.

Esik a hó! Legalábbis a Fortnite is átöltözött télies öltözékbe, aminek köszönhetően megjelentek a hóemberek. Ha belebújunk egy ilyen kupacba észrevehetjük, hogy megnövekszik az FOV, azaz a Field of View (látószög). Egy TPS játéknál ez sokat segíthet, hiszen nagyobb területet láthatunk be. Igen ám, de van egy hátulütője.

A glitch lényege, hogy knock közben kell beugrani a hóemberbe. Ennek tökéletesen egy időben kell lennie, ahhoz, hogy előidézd a hibát. Miután sikerült és a társad felszed megkapod a hóember látószögét, viszont érkezik a hátrány is. Hóemberként nem lőhetsz, csak építhetsz, így egész körödben nem fogsz tudni fegyvert használni. Ha pacifista kört játszotok, akkor biztos jól jön, vagy te vagy a felderítője a csapatnak, de máskülönben elég zavaró lehet. Ez a glitch kizárólag partiban működik, így ne ijedjetek meg, ha solo játékosok vagytok.

 

Mit tehetünk, ha véletlenül megkapjuk?

Ha olyan balszerencsések voltunk, hogy véletlenül egy hóemberbe ugrás közben halunk meg, és sikerült túlélnünk a harcot, majd partnerünk felszed, szimplán haljunk meg megint. Amint újra felszednek a glitchnek el kell tűnnie, így tudjuk használni a fegyvereket. Velem egyszer fordult elő ez az eset. Elég idegesítő volt, hogy nem tudtam használni a fegyvereim. Az FOV mindenképp segítség, viszont a hátulütője, hogy ilyenkor ruha nélküli hóemberek leszünk, és semmilyen fegyvert nem használhatunk. Ez igen kellemetlen.

Nektek sikerült előidézni véletlenül a hibát?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×