A Fortnite adatbányászai a fájlok közt egy szilveszteri eseményre bukkantak. Ha minden igaz, látványban nem lesz hiány.

A Fortnite világában nem idegen a sok különböző ünnepi esemény, így bár ez még nem hivatalos, nem kizárt, hogy szilveszteri eseménnyel készül az Epic Games. Ez már csak azért is gyanús, mert nem is olyan rég a játék adatbányászai a fájlok közt erre utaló jeleket találtak.

Ha minden igaz, nagy tűzijáték várható.

Idén, főleg nálunk Magyarországon igen egyedi lesz a Szilveszter. A koronavírus következében bevezetett korlátozások megnehezítik a bulizást és ünneplést. Valószínűleg sokan fognak kis társaságban ünnepelni, sőt lesznek olyanok is, akik talán egyedül lesznek. Nem kell aggódni: a Fortnite-ban igazi ünnepi, újévi hangulat várható, csak úgy, min tavaly.

Az eseményről egy videót is megosztottak, melyben jól látható, hogy egy nagy portál nyílik az égen, melyből hatalmas tűzijáték indul.

 

A Fortnite népszerűsége egyébként a rengeteg különleges eseménynek köszönhetően ismét növekedni kezdett. Persze talán sosem lesz olyan erős, mint 2018-ban és 2019-ben volt, de látszik, hogy az Epic Games igen sok időt és energiát fektet a fejlesztésbe. A Fortnite nemrégiben például megkapta a 120 FPS támogatást az új generációs konzolokon.

Here’s an early look at some of the New Years’ event effects! (via @m1fnbr)
byu/DrpyCatty inFortniteLeaks

Az adatbányászok pedig mindig gondoskodnak arról, hogy mielőbb értesüljünk a fejlesztők terveiről. Ha tehát idén év végén úgy érzed, valamilyen különleges eseményre és tűzijátékra vágysz, indírtsd el a Fortnite-tot szilveszterkor is. Reméljük, az adatbányászok nem tévednek.

Boldog újévet!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×