Azt mindig is tudtuk, hogy Diogo Jota szereti a FIFA Ultimate Team módot. Most egy igazolt játékost sikerült megállítania a Top 200 előtt.

A Weekend League fájdalmas. Főleg, ha minden héten játszol és próbálsz a legjobbak között szerepelni. Én személy szerint sose játszom le az összes mérkőzésem, hanem minden hétvégén megállok egy előre meghatározott számnál. A profik sajnos ezt nem tehetik meg, és ők minden hétvégén nekivágnak a harminc vagy több mérkőzésnek. Elég kellemetlen lehet, amikor a TOP 200-ba jutástól a Liverpool futballistája, Diogo Jota akadályoz meg.

Rannerznek sikerült hétvégén belebotlania ebbe az „olcsó” csapatba. Diogo Jotáról mindig is tudtuk, hogy imád Fifázni. Többször ért már el 30:0-át, valamint az EA profi focistáknak szóló versenyét is megnyerte. Úgy tűnik, hogy a szoros PL menetrend mellett a FIFA se maradhatott ki a hétvégén és ismét egy igen bitang csapatot verbuvált össze.

Jota

A keret elég meta. Van Der Saar a kapuban, előtte Walker és Joe Gomez IF lapja található. Jobb oldalon egy red pick Tavernier, akit a profik is nagyon szeretnek supersubként is használni. Bal oldalon Freeze Adama, aki szintén több poszton is bevethető lesz, annak ellenére, hogy elég hibásan került be a játékba. A középpályát a két legendás ikon Gullit és Vieira őrzi, míg a támadósorban Mid Ronaldo, Neymar, Mbappé és Jota Pro Player kártyája található meg.

A mérkőzést 7:2-re nyerte meg a Liverpool futballistája, így Rannerz csak 27 győzelmet tudott összehozni a hétvégén, lemaradva ezzel a TOP 200-ba kerüléstől. Sajnos pontos információkat nem találtam, hogy Diogo Jota hol végzett, de hallottam olyat is, hogy közel járt a 30:0-hoz.

Mindenesetre biztos élmény lehet ellene játszani. Engem tuti meggatyázna.

Te játszottál már profi játékos ellen?

×