A mai esti Freeze lap ismét a védő sorba csoportosított át egy játékost. A közösség kérte, megkapta, mondjuk nem így. Adama Traoré SBC.

Reggel a hozzászólásokban azon viccelődtünk, hogy Volland Lukaku CB érzést vált ki egyeseknél. Erre rákontrázva hoztam egy képet a két évvel ezelőtti Salah kártyáról, ahol bal bekket játszott. Hát nem megidéztem? Érkezett egy Adama Traoré balhátvéd lap.

Amúgy szerintem éreztük, hogy Adama Traoré is részese lesz a promóciónak. Ugye sokan Gayá helyett gondolták, hogy érkezik csatár szerepben. Végül is megkaptuk, de nem úgy ahogy akartuk. A lapért egy 83-as és egy 86-os csapatot kell összetennünk, az ára így nagyjából 200 ezer zseton körül mozog.

Bal oldalon játszik jobb lábasként, ami azért baj, mert kettes a gyengébbik lába. KETTES. De csak a Futbin szerint. A játékban valójában H/H work rate-tel rendelkezik és BAL LÁBAS. Így már mindjárt használható. Leginkább Sentinel vagy Gladiátor Chemy kell rá, hogy a védekezési statisztikáit kiegyensúlyozza. Mivel a súlyzó nélküli edzés meghozta az erejét, ezért inkább a többi staton kell javítani.

Mit ajánlok? Úgy, hogy Bal lábas így egész jól bal hátvéd lehet belőle. Alex Telles is ezekkel a statokkal bír, és mennyien szeretik. Ára magasabb, de valószínűleg a PL legjobb hátvédje lett a lábcserével.

A lap negatívuma, hogy 83-as Staminával hamar elfárad, és tudjuk, hogy az emberek szeretik a gyors szélsőket. Remélem a francia csatárnál kapunk egy Lenglet. Úgy is kell egy új támadó.

Te megcsinálod Traoré lapját?

×