Pokimane kívánságokat teljesít. A híres videós Twitteren kérte meg arra követőit, hogy küldjenek neki karácsonyi listákat.

A híres videósokat karácsony közeledtével a rajongók folyamatosan ellátják minden földi jóval. Ilyenkor érkeznek a videómegosztókra az úgynevezett „unboxing” anyagok, amiket tömegek szoktak követni. Többnyire ezért is küldenek a rajongók csomagokat kedvenceiknek, hogy a streamek során viszontlássák ajándékukat.

Pokimane a Twitch platform egyik legkedveltebb alakja, aki a korábbi években kivétel nélkül rendezett karácsonyi „bontogatós” eseményeket. Most viszont – még ha végül csinál is nyitogatást -, szakít a korábbi standarddal és úgy döntött, idén ő lesz az, aki meglepi nézőit.

A világsztár tartalomgyártó arra kérte a közösségét, hogy Twitteren küldjék el neki az Amazon kívánságlistájukat. Poki ezután átnézi a tételeket és amit tud és belefér a keretébe, megvásárol a nézőinek.

Persze ilyenkor mindenki egy pillanat alatt Pokimane rajongó lesz, a streamer bejegyzése alá a cikkünk írásának idejében már közel 30 ezer hozzászólás érkezett. Természetesen ezek túlnyomó többsége kívánságlista.

A normálisabb kívánságokat igyekszik egytől-egyig teljesíteni Imane. Viszont várható volt, hogy egy-két troll is megjelenik a kommentek között. Biztosan sokan emlékeznek még arra az esetre, amikor a tavalyi unboxing során Pokimane kezébe egy fekete szexjáték került. Nos, több hozzászólásban is visszatért az a bizonyos tárgy.

Pokinak nem ez az első koraszakalkotó húzása idén, korábban ő volt az a videós, aki limitálta a pénzadományokat a műsorai alatt, mondván: „költsék csak magukra a nézői a pénzüket, elég ha csak nézik őt”.

Gyönyörű gesztus ez a világ egyik leghíresebb tartalomgyártójától!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×