Annak ellenére, hogy a CD Projekt Red visszatérítést ígért azoknak, akik konzolokon vették meg a Cyberpunk 2077-et, a Sony visszautasítja egyes ügyfelek kérését.

A napokban több alkalommal is írtunk arról, hogy milyen rosszul sikerült a Cyberpunk 2077 jelen generációs konzolkiadása. Többek között a Sony is volt olyan jófej, hogy a rengeteg hibával küszködő játékot kivételesen visszavette a játékosoktól, megtérítve annak összegét.

Miután rengeteg volt a panasz (még a Sony részéről is), a CD Projekt RED nemrég bejelentette, hogy visszatérítést kínál azoknak, akik konzolon játszák a Cyberpunk 2077-et.

Nos, nem sokkal később a Sony meggondolta magát, és megtagadta a visszatérítést azok számára, akik digitálisan megvették a PS4 változatot. Ez azért is különösen érdekes, mert a hét elején még rengetegen számoltak be arról, hogy a Sony engedékeny módon visszaveszi a digitálisan vett játékot, sőt ők maguk tettek panaszt a CD Projekt RED-nél. Szokatlan is volt a dolog, mert a Sony általában nem vesz vissza játékot.

 

Mostanra viszont úgy tűnik, meggondolták magukat, mivel a Twitteren több játékos is jelezte, hogy a CD Projekt RED ígérete ellenére, nem tudta visszaváltani a játékot a PS4-es vásárlás után.

A Sony arra hivatkozik, hogy a játék nem váltható vissza, amennyiben azt már letöltötték, vagy streamelték.

Érdemes megemlíteni, hogy a CD Projekt Red minden visszatérítésért kérő ügyfélnek azt mondta, hogy közvetlenül egy speciális e-mail címen lépjen kapcsolatba velük. A CD Projekt Red garantálta, hogy azok, akik a játék PS4 és Xbox One verzióit megvásárolták, ingyenesen frissíthetnek a következő generációs konzolverziókra.

A kérdés persze az, hogy mi lesz azokkal, akik tényleg szeretnék visszakapni a pénzüket? Vajon hányan lesznek, akik megvárják a következő generációs frissítést?

Te visszaváltottad a Cyberpunk 2077-et?

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×