Az élmény ellenében a pénz is visszajár.

Ameddig egyesek imádják, addig másoknak kevésbé jött be a Cyberpunk 2077, de a hype ilyen, sajnos sokszor jobbra számít az ember. Az viszont nem kérdés, hogy az előző generációs PlayStation 4 és Xbox One konzolokon akad némi probléma. A hangsúly pedig az akadon van, ugyanis a megjelenést követően volt jó pár probléma ezeken a platformokon, ami miatt rengetegen felháborodtak.

Most a CD Projekt Red ismét megvillantotta, hogy szeretnek szembe menni a trendekkel. Új visszahívási akciót hirdettek, amely keretei között mindenki visszaviheti a játékot, ha utólag elégedetlen. Legyen szó PC-ről, Xboxról vagy PlayStationről, digitális vagy dobozos kiadásról, a pénz minden esetben visszajár, ha elégedetlen a vevő.

Ezen felül külön megadtak egy e-mail címet, amivel a kiadó segítségét kérhetjük, ha esetleg valami miatt nem menne a refund. Ez esetben a „[email protected]” címen lehet érdeklődni a további részletekről. Ráadásul ez még nem minden, ugyanis az ünnepi szezon után érkezik még két nagy frissítés, az egyik januárban a másik pedig februárban. Ezekben rengeteg dolgot javítanak majd, de többek között az optimalizáció is jelentős szerepet fog játszani az érkező frissítéseknek, ez alól nem kivételek a régebbi konzolok, de még a PC-k sem.

Ezt olvastad már?

2020 legjobbjai: Az 5 legjobb gamer billentyűzet

 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×