Igazán komoly SBC-vel nyitott a Freeze promóció. Marquinhos lapjáért egy 86-os csapat kell, de cserébe a Ligue 1 legerősebb középpályásával gazdagodunk.

Tegnap este megérkezett a Freeze, amely az új Objective lap mellett, egy új SBC lapot is hozott. A Neymar, Mbappé játékosok örülhetnek, mert egy igazán erős CDM lappal erősíthetik csapatukat. Itt a Marquinhos SBC.

A lap elkészítéséhez egy 86-os csapatot kell összeraknunk PSG játékossal. Az ára jelenleg 150-160 ezer környékén mozog, ami szerintem korrekt a lapot megvizsgálva.

Marquinhos3, 3 csillag mellé Medium High work rate párosul és minden fontos statisztikában igen magas értékekkel rendelkezik. A lap gyengesége a 77-es Balance, és a 74-es Dribbling lehet, de egy CDM játékosnál szerintem ezek elfogadható értékek. A 77-es strength még, ami szembetűnő lehet, de egy jó anchor chemy-vel minden áthidalható. Zárójelben megjegyzem, hogy Kanté is 72-es stattal rendelkezik. És azok a passz statisztikák. Én imádom, ha egy védekező játékos jól tudja osztani a labdát a csatároknak, szóval nekem ez sem utolsó szempont. A Ligue 1 legerősebb középpályása jelenleg, de ha úgy van és védőre van szükségünk, akkor a legerősebb védője is lehet egyben. Plusz azt se felejtsük el, hogy Neymarnak tökéletes linket ad.

Mit ajánlok? Ha Ligue 1 csapatod van, akkor ez a lap kötelező. Nincs nála erősebb védekező középpályás vagy középhátvéd. Ha tervezel Neymart vásárolni, akkor link szempontjából is nagyon sokat ad.

Mindennap új játékost kapunk, így ha nem vagy biztos benne, hogy őt szeretnéd van még pár napod kivárni. Még egy argentín jobb bekk, egy Leverkursen játékos, és egy spanyol csatár érkezik SBC-be.

Te megszerzed Marquinhos lapját?

 

×