Igazi legendát szerezhetünk meg! Yannick Bolasie is csatlakozott a FIFA 21-hez, méghozzá egy igazán egyedi Freeze lappal.

Tegnap este elindult a Freeze promóció, melyet a FUTMAS előfutáraként könyvelhetünk el. Naponta új SBC-k várnak ránk. Emellett egy új Objective lapot is kaptunk, méghozzá Yannick Bolasie személyében.

Az alábbi feladatokat kell teljesítenünk Bolasie megszerzéséhez:

  • Double Delight: Rúgj 2 vagy több gólt három különböző mérkőzésen Premier League játékossal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban úgy, hogy legalább 8 PL játékos van a kezdődben.
  • Precision Passer: Adj 10 gólpasszt Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban úgy, hogy legalább 8 Premier League játékos van a kezdődben.
  • Consistent Assistance: Szerezz gólt 15 mérkőzésen Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban úgy, hogy legalább 8 Premier League játékos van a kezdődben.
  • Premier PowerRúgj 4 gólt a tizenhatoson kívülről, Premier League játékossal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban úgy, hogy legalább 8 Premier League játékos van a kezdődben.
  • Winning Feeling: Nyerj meg 7 mérkőzést Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban úgy, hogy legalább 8 Premier League játékos van a kezdődben.

A feladatok ismét nem nehezek, csak pepecselősek. Mondjuk ha szerencsés vagy, akkor a játékosok nagy része az első gól után feladja. Bolasie mellett az Icon Swap tokeneket is lehet már farmolni. Lesz bőven feladat a hétre.

Ti megszerzitek Bolasie lapját?

×