Hamarosan itt a karácsony, de előtte még megfagy a hangulat picit. Itt a FIFA 21 téli Freeze promóciója mely ismét új kártyákat hozott nekünk.

Fagyos hangulatú promócióval köszön be ma este az EA Sports. A Freeze egy teljesen új téma, így senki se tudja, hogy pontosan mire számítson. Egy biztos ismét útjára indul az Icon Swaps.

Idén 6 Ikonnal és csomagokkal tér vissza a tavaly debütált mód. Néhány statot már láttunk a szereplőkről, azonban a leleplezésig még egy kicsi hátra van. Az internet enaz alábbi kép kezdett el terjengeni, mondjuk azért ez a felhozatal szerintem elég masszív lenne.

freeze

A napi játékos SBC-k és napi kirakósok is visszatérnek, mondjuk ezúttal nem karácsonyi, hanem fagyos kiadásban. Az új tartalom mellé pedig ezúttal is új csapat érkezik. Nem tudjuk, hogy pontosan hány új lapot kapunk, de a múlt heti 18-as keret elég sok játékost hozott. Már 7 óra előtt bekerültek a Prime Iconok a csomagokba, és a piacot is elkezdték elárasztani.

Itt a 7 óra lássuk mit hozott a Freeze:

Játékosok nem megszokott pozíciókban. Talán a legtöbben az ST Manét szeretnék megkaparintani. Az SBC játékos Marquinhos lett. Icon Swapsba pedig Henry, Rijkaard, Suker, Koeman, Hagi és Vidic érkezett, plusz egy csomó pakk.

Ja és igen: BOLASIE AZ OBJECTIVE!!!!!

Nektek, hogy tetszik a Freeze felhozatala?

×