Mindenki a FUTMASt várta, de ezúttal a Freeze  érkezik a héten. Icon Swaps, új pakkok és napi kirakósok is várják a játékosokat.

Lassan itt a karácsony, ami azt jelenti, hogy érkezik a FUTMAS! Akarom mondani a Freeze, mert idén rendhagyóan megint egy új promóciót hozott az EA Sports.


Az név és kártya design mellett új csapatot is kapunk. Az első jeleket már megmutatta az EA és már csak pár óra, és megtudjuk, hogy kiket takarnak a lapok. Ezenfelül a Napi SBC játékosról és kirakósokról se kell lemondanunk. A FUTMAS varázsa tehát nem tűnik el, de remélem jövő héten azért a karácsonyi lapok is visszatérnek, és nem csak ezekkel a fagyos lapokkal tudjuk le az ünnepeket.

Amit talán a legtöbben vártatok az Icon Swaps első csapata is ma érkezik. A töltőképernyő szerint 6 játékossal és rengeteg csomaggal tér vissza hozzánk a tavaly debütált sorozat.

A kódok szerint az egyik lap Davor Šukert takarja, hiszen a leírásba az ő története is bekerült a játékba. Ezenfelül valószínűleg ezek az új csomagok érkeznek.

Base és Mid icon csomag, Prime és Mid icon csomag, 89+ Mid icon csomag, Prime icon csomag. Úgy tűnik idén tényleg csomagokkal lesz telezsúfolva az első Icon Swaps. 25 db 83+ Rare és játékos és 5 darab 85+ rare játékos csomagot is kapunk. Valószínűleg mindegyik az Icon Swaps tokenekért lesz kapható. Az esemény este 7-kor indul. A mobilos verzióban korábban már szerepelt a Freeze és a játékosok szerint az egyik legjobb promóció volt. Reméljük most se hagy cserben minket.

Ti várjátok a ma estét?

 

×