Nagy meglepetésre az EA Sports nem a FUTMAS érkezését, hanem a FUT Freeze premierjét jelentette be tegnap. Elmélkedtünk az új promóról.

Ha december, akkor karácsony. Gondolom mindez nem olyan meglepő, ilyenkor az egész világ ünnepi hangulatba burkolózik. Így tesz az EA Sports a Fifával is, már évek óta menetrend szerint érkezik karácsony közeledtével a FUTMAS esemény. Tematikus lapok, leárazások, speciális SBC-k, valamint promó pakkok váltják egymást ilyenkor a játékban.

Viszont idén 2020-at írunk, s tapasztalataink szerint ilyenkor semmiben sem érdemes már bízni. Az EA is ugyan ezt vallja, ugyanis mindenki a FUTMAS indulását várta, ám ehelyett egy teljesen új promót jelentett be a kanadai cég. Péntek este startol a FUT Freeze esemény.

Freeze promo confirmed
byu/Konrad05 inEASportsFC

 

Már az Ultimate Scream kimaradása is sokakat szomorúvá tett, s most nagy a pánik a hivatalos karácsony körül is. Véleményem szerint a Freeze csak egy felvezető promója lesz az idei FUTMAS-nek, de ahogy az előbb is írtam, idén már semmin sem lepődnénk meg.

A december 11-én startoló eseményről még nem tudunk sokat, egyedül a speciális lapok stílusáról rántotta le a leplet a kiadó. Az új kártyákon a fehér és kék különböző árnyalatai fognak dominálni, fagyos érzéseket keltve az emberben.

Sokan arra tippelnek, hogy a karácsony előtti napok fogják meghatározni a speciális lapokat, valamint, hogy ezúttal nem egy teljes keretet, hanem napi egy futballistát fogunk kapni. Vagyis, ha már csak 13 nap lesz hátra karácsonyig, akkor a 13-as szám kerül reflektorfénybe. Ezen a napon egy olyan játékosra számíthatunk, akinek a mezszáma 13-as, vagy éppen a karrierje során fontos szerepet játszott a szám.

Amit biztosan tudunk:

  • Érkezik egy játékos, akinek 88-as Pace statja és 93-as Dribbling statja lesz.
  • Kapunk egy olasz nemzetiségű csatárt.
  • A Freeze promó része lesz egy Barcelona játékos, aki 80-as Shooting stattal fog rendelkezni.

Mindez jópofának hangzik elsőre, de azért minden pénzünket nem tennénk erre az elképzelésre. Egyetlen dologban reménykedünk, hogy a Freeze megjelenése miatt még ne maradjon el az idei FUTMAS. Felőlünk akár párhuzamosan is futhat a kettő.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×