Pár héttel ezelőtt az EA ledobta az atomot a FIFA rajongók csoportjára. Kiderült, hogy Beckham végre bekerül a kanadai cég nagy sikerű futballjátékába.

Pár héttel ezelőtt az EA Sports ledobta az atomot a FIFA rajongók csoportjára. Kiderült, hogy David Beckham végre bekerül a kanadai cég nagy sikerű futballjátékába. Ezért már évek óta könyörögtek a felhasználók, de az angol ikont exkluzív szerződés kötötte a PES-szériához. Most úgy fest, hogy ez a kontraktus lejárhatott, ugyanis az EA azonnal lecsapott a lehetőségre. Beckham pedig köszönte szépen, ugyanis ezért a kollaborációért hajmeresztő összegeket tesz zsebre…

A kiadó ráadásul nem csupán Ikon kártyát készít a legendás szabadrúgás lövőről, hanem egy speciális Real Madrid variáns is felbukkan majd a játékban. Ezt minden olyan játékos megkapja majd ajándékba, aki januárig játszik az Ultimate Teammel. A 86-os összértékkel rendelkező kártya még ha nem is lesz meta, jól fog mutatni a gyűjteményünkben.

Korábban lehetett arról hallani, hogy ez az ajándék lap december 15-től lesz elérhető a játékban. Ám egészen mostanáig ennek semmi nyoma nem volt a kliensben. Most viszont érkezett egy új frissítés, s bővült a forrásfájlok rendszere is.

Innen derült ki, hogy David Beckham új kártyája már a FIFA 21 kliensünkben pihen, s már csak arra vár, hogy végre megjelenhessen. Pontos dátumot még mindig nem kaptunk, de ezek után jó eséllyel december 15. környékén megkaphatjuk a lapot.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×