Egy új módszerrel védekeznének a stream sniperek ellen a legújabb Cold Warban. Ezentúl meccskeresési delayt is állíthatunk a menüben.

 

Ahogy a való életben, úgy a virtuális térben sem szeretjük, ha valaki állandóan követ minket. Lehet, hogy csak rajongását akarja kifejezni az illető, de a legtöbb esetben csak hátráltatni a közvetítőt az adott játékos. Ezeket a személyeket stream snipereknek nevezzük. Nagyon sok multiplayer játékban előfordulnak, és tényleg frusztráló lehet, ha állandóan a nyakunkon vannak a nézők. Főleg úgy, ha a stream alapján csalják le a pozinkat.

A Call of Duty: Black Ops Cold Warban azonban egy új módszerrel védekeznek a stream sniperek ellen. Egy új funkciónak köszönhetően ugyanis bekapcsolhatunk meccskeresési késeltetést. 3, 5, 10, 15 vagy akár 20 másodpercet is állíthatunk, de akár változó is lehet.

A stream sniperek így kisebb eséllyel tudnak ugyanabba a játékba becsatlakozni. Az elmúlt időszakban nagyon sok esetet láttunk, hogy egyes közvetítők tartalomgyártását rajongók rontották el, így mindenképp egy jó döntés volt a Treyarch-tól ez a fejlesztés.

Hogy a játékban is működni fog azt nem tudom, mindenesetre majd az idő megmondja.

Ti próbálkoztatok már stream snipeolással?

 

×