Hamarosan már Sgt. Griggs bőrébe is bújhatunk hiszen, ha minden igaz, akkor nemsokára ő is elérhető lesz az Item Shopban.

A Call of Duty fanok már valószínűleg a Black Ops: Cold War megjelenését várják, de ettől függetlenül a Warzone is tartogat még egy-két új tartalmat. Napokon belül ugyanis elérhető lesz Sgt. Griggs, akit egy operátor bundle keretében vásárolhatunk meg.

Bár Sgt. Griggs egyelőre még nem bukkant fel az új Call Of Duty: Modern Warfare  sztori sorozatban, a CoD4-ben eléggé népszerű karakternek számított. Szerintem minden rajongó emlékszik a híres hidas jelenetre, amikor egy égő roncs mellől húzzák ki a testünket, és a jobbunkon lévő személyt hirtelen ellövik. Igen, ő volt Sgt. Griggs, azaz még mindig az, hiszen az új sorozat szépsége, hogy az emberek visszatérnek a halálból.

Captain Price hívószavának ő se tudott nemet mondani, és azonnal Verdanskba indul, hogy egy újabb Victory Royale-hoz segítse erőinket. A Bundle a héten válik elérhetővé. A csomagban Sgt. Griggs, egy AR blueprint, SMG, és egy Combat Knife lesz található.

Még egy utolsó csomag az átállás előtt és ezzel pedig lassan búcsúzunk a Modern Warfare-től.

Ti megveszitek Griggs kinézetét?

×