Egy Modern Warfare játékos rájött egy olyan módszerre, amivel minden pályán nagyobbat tud ugrani, mint valaha. Te is kipróbálhatod.

A Call of Duty harcok során mindig is kulcsfontosságú volt a mozgás, illetve az, hogy minél gyorsabban jussunk el A-ból B-be. A mozgás és a megfelelő pozíció megtalálása legalább olyan fontos, mint a célzás. A 2019-es Modern Warfare-ben is találnak módot arra a játékosok, hogy ezt minél hatékonyabb szintre emeljék. Az egyik legnagyobb trükk a profi szcénában a csúszás volt, ám most

egy játékos teljesen új módszert talált, amivel nyuszi módjára ugorhatunk.

Ezzel egy szempillantás alatt lehet olyat ugrani, amekkorát eddig el sem tudtunk képzelni. A trükköt persze te is kipróbálhatod.

„Ha elég nagy sebességet érsz el, és mint egy nyuszi ugrasz a földre, akkor visszapattanhatsz” – magyarázta a trükk kiötlője a Redditen. Deathdude01 szerint a lendület nagyon fontos a trükk során, de megfelelő sebességgel igen nagyot ugorhatunk.

Ha az időzítés megfelelő, akkor ezzel nagyon gyorsan juthatunk el a pálya másik részébe, arról nem is beszélve, hogy meglephetjük vele az ellenfeleket. Persze kell hozzá némi gyakorlás, de ha ebben profi lesz valaki, nagy előnyre tehet szert a harcok során. A tanuláshoz érdemes az alábbi videót igen jól áttanulmányozni.

 

Tekintettel arra, hogy a Warzone ugyanazon motor alatt fut, a trükk talán a battle royale terepén is működik. Ezt ki kell próbálni.

Te tudtál már erről a trükkről vagy neked is új?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×