A Chelsea FC-ből lassan egy kezdőt kitehetnénk, annyi fejlődő lapot kaptak. A sorhoz most csatlakozik Mason Mount RTTF kártyája.

Elindult a FIFA 21 BL speciális lapjainak első promóciója. A Road The To Final lapok hasonlóan az OTW kártyákhoz fejlődnek. Itt azonban nem az egyén, hanem a csapat teljesítményétől függ a játékos kártyájának változása. Az első ilyen SBC lapot a Chelsea játékosa Mason Mount kapta.

Az SBC nagyjából 80 ezer zseton környékén mozog, amiért egy nagy valószínűséggel fejlődő lapot kapunk. Ha a statjait megnézzük engem speciel nem győzött meg Mount RTTF lapja.

A 76-os Sprint Speed nagyon kevés támadó fronton. A támadó statjai nem olyan rosszak, de nem kiemelkedőek. Passzai okésak, és a Dribbling statjai is. Ereje gyenge, akárcsak az agressziója. A trükkgépek a 3 csillagot se fogják szeretni, de a 4 csillagos WF viszont elég is lehet. Mivel a Chelsea jelenleg első a csoportban 7 ponttal, így egyet biztosan fog fejlődni, de hogy utána meddig jut a Chelsea az kérdéses.

Mit ajánlok? Ha nem vagy hatalmas Chelsea rajongó, akkor szerintem ez az SBC nem éri meg az árát. Ezen az áron találsz sokkal jobb alternatívákat.

Koundé lapját ezzel szemben mindenképp vegyétek ki, mert tényleg egy jól elkapott fonal alatt ki lehet farmolni. Szerintem rossz esetben is 4 óra alatt meglehet, de olvastam olyat, aki 2 és fél óra alatt kiszedte.

Te megcsinálod Mount SBC-jét?

×