Mukiele mellé egy újabb francia játékost adhatunk hozzá a csapatunkhoz. Koundé feladatai egyáltalán nem tűnnek nehéznek, mindössze időigényesek.

Tegnap este elkezdődött a BL láz, hiszen megérkezett a Road To The Final lapok első csapata. Ez a promóció azért is különleges, mert továbbjutás esetén a lapok fejlődnek, és itt a játékosnak nem is kell a pályán lenni. Ezen a héten Koundé lapjával erősíthetjük saját felállásunk.

A Sevillában futballozó francia azért is tűnhet egy jó választásnak, mert tavaly a spanyol klub megnyerte az Európa Ligát. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy kiesnének a csoportból, sőt 7 ponttal a Chelsea-vel közösen vezetik az E jelű kvartettet, így legalább egy fejlesztést kapni fog ez a lap. De nézzük is, hogy pontosan mit is kell csinálni, hogy megszerezzük Koundé lapját.

  • Swift Scorer – Rúgj 4 Finesse gólt LaLiga játékossal, Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább 8 LaLiga játékossal a kezdődben.
  • Launching Forward – Adj 5 gólpasszt LaLiga védőkkel, Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább 8 LaLiga játékossal a kezdődben.
  • Linking LaLiga – Adj gólpasszt 15 különböző meccsen LaLiga játékossal, Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább 8 LaLiga játékossal a kezdődben.
  • Scoring in Spain – Rúgj 12 gólt LaLiga játékossal, Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább 8 LaLiga játékossal a kezdődben.
  • Winning Ways – Nyerj meg 10 mérkőzést Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább 8 LaLiga játékossal a kezdődben.

Az RTTF: Classic módhoz 3 CL Rare, vagy Common játékosra van szükségünk. A feladatok nem brutálisak, sőt igazából roppant könnyűek. Koundé lapja szerintem igazán erős, mondjuk picit alacsony, de összességébe egy remek addíció.

Te nyitottál valamilyen RTTF lapot?

×