A Raven Software rengeteg új információt adott ki a Call of Duty: Black Ops Cold War kampányának szereplőiről és fontos küldetéseiről.

Nem kell már sokat várni, hiszen napokon belül belevethetjük magunkat a Call of Duty: Black Ops Cold War teljes világába. Az egyik legérdekesebb rész először minden bizonnyal a kampány lesz, amivel kapcsolatban a fejlesztők most rengeteg új információt fedtek fel.

Minden új és visszatérő karaktert felfedtek, sőt kampány küldetéseket is bemutattak.

 

Karakterek

Mivel a Cold War a Black Ops 1 folytatása, rengeteg ismert karakterrel találkozhatunk majd a kampány során. A történet természetesen a hidegháború körül forog, annak minden ismert aspektusával együtt. Amennyiben az alábbi szereplőkről bővebben is olvasnál, kattints a karakter nevére!

Russell Adler

Frank Woods

Alex Mason

Jason Hudson

Helen Park

Eleazar “Lazar” Azoulay

Lawrence Sims

 

Kampányküldetések

A Raven Software-nek köszönhetően néhány friss infót kaptunk arról is, hogy milyen küldetésekre számíthatunk a kampány során. Ehhez videók is megjelentek, a hangulat tehát egyértelműen látható.

A Black Ops Cold War kampányát a Raven Software fejlesztette, a Treyarch támogatásával.

A legutóbbi blogbejegyzésben három küldetésről is láthatunk videót. Erről részleteket a Cold War oldalán találsz. 

A Black Ops Cold War kampányának küldetései során a világ minden tájára eljuttatják a játékosokat, Amszterdamtól Oroszországon át egészen Vietnamig.

Amsterdam – Nowhere Left to Run

 

Vietnam – Fracture Jaw

 

Oroszország – Desperate Measures

 

Ha kíváncsi vagy a kampányküldetések történetének részleteire, kattints ide!

November 13-án végre mindenki belevetheti magát a kampányba, ahogy elindul a teljes multi élmény, a zombimóddal együtt. Te felkészültél? Mert a csalók már igen…

Figyelem! – A Black Ops Cold War csalók már készen állnak

 

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×