Egy jó Juggernaut mindig jól jöhet, ha esélyt akarunk szerezni magunknak a győzelemre. Vannak, akik szeretik használni, mások utálják.

Bár tegnap pont arról írunk, hogy a Juggernaut sokak szerint különösen a solo módban egész egyszerűen nem fer, a páncél túl hatékony tud lenni. Egyesek szerint annyira OP, hogy ki kéne venni a játékból, mások szerint viszont mivel lassú, nagyon könnyen el lehet bánni vele. Az biztos tehát, hogy a Juggernaout állandó viták okozója, ugyanakkor egyelőre benne van a játékban.

A Juggernaout páncélt a bunkerekben találod.

A legújabb évadban a bunkerek rendkívül ritka lootot rejtenek, köztük a Juggernaut Killstreakot. Mutatjuk, hogyan tudod megszerezni.

Szerezz egy piros kártyát (Red Keycard)

Ezek a kártyák nagyon ritkák Verdanskban, de minél több ládát nyitsz ki, annál nagyobb esélyed van megszerezni egyet. Ilyen piros kártyára van szükség ahhoz, hogy kinyisd a bunkereket. Ennek egyetlen módja, hogy egy-egy ládából megszerzed.

Ez azt jelenti, hogy eltarthat egy ideig a megszerzése. Soha ne hagyj ki tehát egyetlen ládát sem! Miután megszereztél a Red Keycardot, a HP csík mellett láthatod is jelét. Itt az ideje hasznát venni!

Menj el az alábbi bunkerek valamelyikéhez

Ha az elmúlt évadokban játszottál Warzone-t, akkor nagy valószínűséggel voltál már valamelyik bunkerben. Jelenleg 10 bunker van a pályán, ám ezek közül csak öt nyitható ki Red Keycard használatával.

Kép: Dexerto

Miután megvan a kártya és kinyitottál egy bunkert, itt az idő, hogy megszerezd a jutalmakat. Nagy esély van rá, hogy egy Juggernaut Killstreak is helyet kapott a bunkerben. Természetesen nem ez az egyetlen fontos loot, hiszen egy továbbfejlesztett gázálarc és egy Advanced UAV is a tiéd lesz. Jelenleg ez a legjobb módszer a Juggernaut ruha megszerzéséhez.

Mivel az utóbbi időben igen sokan használják, illetve a játékosok egyre több panasszal élnek miatt, van rá esély, hogy az Infinity Ward hamarosan kiveszi a játékból a Juggernaout páncélt. Így érdemes még most használni, mielőtt elveszítjük az esélyt rá.

Ezt láttad?

A Warzone játékosok egy része kitiltaná a Juggernautot

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×