A játékosok egy része arra kéri az Infinity Ward fejlesztőit, hogy a Juggernaut kerüljön ki a solo játékmódból. Nem mindenki gondolja így.

Az történt, hogy valamelyik nap solo Warzone-t játszottam, ám az utolsó körök előtt meghaltam. Gondoltam, végig nézem már a meccset a kemper gyilkosom szemszögéből. Nos, az utolsó 3 ember élt, amikor láthatóan ketten is elkezdték lőni az egyik játékost, aki nem igazán akart meghalni. Csak később vettem észre, hogy Juggernaut volt, aki meg is nyerte a meccset. Minden világossá vált. Pontosan hasonló okokból, igazságtalanságra hivatkozva, a játékosok egy része azt szeretné,

ha a Juggernaut kikerülne a solo battle royale módból.

Természetesen nem mindenki rajong az igen erős Juggernaut lehetőségért, sőt van, aki azt szeretné, hogy kerüljön ki a játékból. Ez persze időről időre felmerül a közösségben, ám a Redditen most kifejezetten a solo meccsek kerültek terítékre. b1320s felhívása jó kis vitát indított el.

„Szereztem pár solo győzelmet vele. Szuper könnyű és szuper igazságtalan. Infinity Ward, vegyétek ki!” – mondta a játékos. Mások persze inkább azt javasolják, hogy az igen erős killstreak csak korlátozott ideig legyen elérhető. Megint mások szerint minden olyan módból ki kéne venni, ami nem LTM.

Egyes játékosok viszont kellő távolságból imádnak ellene harcolni, mivel igen lassú. Így könnyen elbánnak vele. Ez viszont nem ennyire egyértelmű az utolsó kis körben. Pár hete, egy szavazás alkalmával kiderült, hogy a játékosok többsége valóban megszabadulna tőle.

A Warzone megjelenése óta a fejlesztők különösen nyomon követik a játékosok visszajelzésit és kéréseit. Lehetséges, hogy a jövőben a Juggernaut helyzete is átalakul.

Szerinted mi lenne a jó?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×