A v14.30 frissítés forrásfájljai összesen 9 olyan fegyvert tartalmaznak, melyek egyelőre befejezetlenek, de talán bekerülnek majd a játékba.

A Fortnite v14.30-as frissítése többek között elhozta a Fortnitemares első különleges halloweeni skinjeit. Miközben a felszínen fokozódik a helyzet és közeledik Galactus, a patch tartalmaz olyan fájlokat is, melyek talán a jövőt vázolják fel.

A fájlok között ugyanis be nem fejezett fegyverek neveit találták.

Az adatbányászok ezúttal sem tétlenkedtek és igyekeztek feltárni a frissítés titkos tartalmait. Így került elő összesen kilenc befejezetlen fegyver neve és tulajdonsága. Bár kép nem társul a fegyverekhez, talán olyan játékelemekről van szó, melyek a jövőben bekerülnek a játékba. Persze lehet köztük olyan is, ami talán sosem jelenik meg.

Kép: FireMonkey

A fegyverek leírása azt is elárulja, hogy milyen fegyverről van szó, és hogy nagyjából mire képes. Természetesen mivel ezeket a forrásfájlok közt találták, nem lehet tudni, hogy mikor kerülnek be a Fortnite-ba, ha ez Epic Games egyáltalán úgy dönt, hogy bekerülnek. Természetesen ezek LTM fegyverek is lehetnek.

A v14.30-as frissítés tartalmait ismered már?

Daredevil, Fortnitemares és Galactus – Éles a Fortnite v14.30

×