Galactus vészesen közeledik a Fortnite Battle Royale sziget irányába. A Marvel hősök már készülnek, Daredevil is beszáll a harcba.

Hosszabb ideje nem kaptunk nagyobb Fortnite frissítést, ám ma ez a széria is megszakadt. Az Epic Games élesítette a v14.30-as tartalomcsomagot, amibe sikerült jó pár játékelemet belepakolni.

Fegyver-buffoktól kezdve az új kozmetikai tartalmakon át egészen egy teljesen új versenyszériáig minden megtalálható a Fortnite x Marvel szezon legújabb frissítésében.

Apropó versenyszéria: azt már az Epic tegnap hivatalosan bejelentette, hogy az első versenyt Daredevil fogja „szponzorálni”. A legjobb játékosok megkapják ajándékba a híres Marvel karakter Outfitjét, amit egyébként mindenki megvásárolhat majd október 17-én az Item Shopból. Ám ez csak a széria első felvonása, a jövőben további ehhez hasonló skin és verseny fog érkezni a játékba. Hypex szerint Fekete Párduc (Black Panther) és Venom is saját versenyt fog kapni, az Outfitjük pedig akkor fog megérkezni a játékba.

Nagy meglepetés volt egyébként Daredevil bejelentése, rá kevésbé számítottunk, mint mondjuk Szellemlovasra (Ghost Rider), vagy éppen Marvel Kapitányra (Captain Marvel). A híres szuperhősnő például már hetek óta be van lengetve, amikor a képességéhez hasonló effektek jelentek meg a forrásfájlok között.

A v14.30-as frissítéssel Daredevil már a kliensbe került, de mellette három titkosított fájl is pihen, ami így még nem zárja ki az előbb említett hősök érkezését.

Megjött a Fortnitemares

Aki mostanában be-belépked a Fortnite-ba és lecsekkolja az Item Shop kínálatot, annak feltűnhetett, hogy az Epic már Halloween-lázban ég. Minden napra jut valami a régi rémisztő kínálatból, így pont jókor jött a v14.30-as ciklus érkezése. Új Fortnitemares tartalmak és kiegészítők érkeztek a játékba, többségük egyébként csomag formájában is elérhető lesz. Érkezik egy Goth Bundle, valamint egy Ultimate Reckoning nevű csomag is.

 

Érdekesség, hogy az adatbányászok egy őrületes mobility tárgyat (egy esetleges limitált ideig elérhető járművet) találtak a forrásfájlok között. Érkezhet a „Broom”, vagyis a repülő seprű a Fortnite Battle Royale-ba. A tárgyhoz egy speciális ládát is hozzárendelt az Epic, kíváncsian várjuk, hogy ez mit fog jelenteni az éles játékra nézve.

Egyéb kiegészítő tartalmak

Az új játékelemekkel új Item Shop tartalmak is érkeztek a kliensbe. Nemcsak Outfitek, Marvel szuperhősök és repkedő seprűk várnak ránk az elkövetkező egy-két hétben, hanem egyéb kiegészítőket is feloldhatunk magunknak. A klienst telerámolták a fejlesztők Emote-okkal, csákányokkal, Gliderekkel, táskákkal és Outfitekkel. A teljes igénye nélkül a legtöbb leaker egy képen összegyűjtötte a legtöbb újdonságot. Íme Hypex gyűjtése:

Neutrális Boss?

Egy teljesen új fajta Henchman/Boss is megbújik jelenleg a játék fájljai között. Ami viszont hírértékűvé teszi mindezt, az az új típus, amivel listázta őt az Epic Games. A „Lonely Henchman” névre hallgató Boss (?) máshogyan fog működni, mint elődei. Az eddigiek ellenséges parancsokat kaptak, őt viszont neutrális karakterként helyezték el a játékban. Könnyen lehet, hogy csak akkor fog rátámadni az emberekre, ha azok előtte megsebzik. Ez még akár taktikai előnyt is jelenthet egy-egy kellemetlenebb szituációban.

Új Shotgun és Combat buff

Sajnos a Combat Shotgun visszatérésekor nem volt olyan erős, mint ahogyan emlékeztünk rá. Ezt az Epic is érezte, így a v14.30-as frissítéssel eszközöltek egy buffot, aminek hatására értelmesebb választás lesz a fegyver, mint eddig.

Na meg egy még be nem fejezett új fajta Shotgun is feltűnt a kliensben. Még csak fedőnevét tudjuk, ami egészen pontosan a „Swing”.

Fejlődött a Battle Pass asztal, közeledik Galactus

A Battle Pass menüpontban található taktikai tábla megváltozott. feltűnt rajta egy baljós alak, Galactus. Azt tudjuk már egy ideje, hogy ő lesz az, aki kellemetlen helyzetbe sodorja a Fortnite univerzumot. Ezért is van szükség a Marvel hősök segítségére.

Már egy új modell is felbukkant a kliensben, azaz pár napon belül komolyat ugrik előre a szezon története.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×