A hét legjobb játékosai egy csokorba gyűjtve hétről-hétre. Ez a Team of The Week, mely minden szerdán 7 órakor érkezik. Íme a TOTW#2 kerete.

Már csak pár nap és mindenki belevetheti magát a játékba. A múltheti TOTW elég brutálisra sikerült, hisz Ben Yedder, Ansu Fati és Bruno Fernandes is InForm lapot kapott. Na, de ők ma 7-től már nem bonthatóak, helyettük érkezik a friss és ropogós TOTW#2

Eddigi hagyományokkal szakítva idén nem délután négy órakor jelentik be az új TOTW keretet, hanem a megjelenéssel egy időben, mindig este 7 órakor érkeznek az új arcok. Teljes titokban azonban úgy néz ki, hogy nem sikerül tartani, hiszen ezen a héten is érkezett már egy két szivárgás.

A fenti képet délután fél 6-kor találtam, de már korábban is lehetett hallani arról, hogy Son nem lesz benne, Kane és Haaland viszont igen. A mi predikciónkból talán egyedül a koreai játékos hiányzik, hisz Grealish, valamint Watkins is bravúrosan játszott a Liverpool ellen. Mellettük Lewandowski is megkapja az első InForm kártyáját, valamint Renato Sanches is. Akinek már az alap kártyája is nagyon szimpatikus volt. A tavalyi év egyik legjobb beszállója Kent után Orsic volt, aki úgy néz ki ismét egy-két padra beül már az év elején. Na, de 7 órát ütött az óra lássuk, hogy a fenti kép valós-e:

Igen, ez bizony az! A játékosok már bonthatóak is a játékban. Ezen a héten még nincs WL, de jövőhéten már arra is készülhettek.

Ti melyik játékosra ruháznátok be a TOTW#2 keretéből?

×