A hét legjobb játékosai egy csokorba gyűjtve hétről-hétre. Ez a Team of The Week, mely minden szerdán 7 órakor érkezik. Ez a TOTW#1

Hosszú várakozás után ma megnyitja a kapuit a WebApp. Nem csak az applikációs grind kezdődhet el. Ezzel párhuzamosan visszatér a hét legjobb játékosaiból álló keret a Team of The Week. Ezen a héten a TOTW#1 érkezik az applikációba.

Eddigi hagyományokkal szakítva idén nem délután négy órakor jelentik be az új TOTW keretet, hanem a megjelenéssel egy időben, mindig este 7 órakor érkezik. A FIFA Direct ezt az információt hivatalos Tweetben is megerősítette.

Ahogy azt eddig is megint megpróbáltuk előre megjósolni, hogy kik szerepelnek majd a TOTW#1 csapatában. A mi listánkon olyan nevek szerepeltek, mint a duplázó és pazar játékot mutató 17 éves Ansu Fati. A Manchester City elleni győzelemben oroszlánrészt vállaló Jamie Vardy. Valamint a tavalyi évben minden FIFA játékos rémálmában megjelenő Ben Yedder. A francia még egy vicces tweetet is megosztott, hogy csak a FIFA megjelenésére várt, hogy ismét nekiálljon a góltermelésnek.

7 órát ütött az óra lássuk, hogy mit hozott a keret:

A játékosok már bonthatóak a játékban.

Jó játékot és sikeres bontogatást mindenkinek!

×