A Call of Duty: Warzone játékosai olyan tartalmakkal is találkozhatnak a 6. évadban, melyeket a fejlesztők nem kötöttek az orruk alá.

Mielőtt néhány napja elindult a Call of Duty: Warzone 6. évada, rengeteg friss tartalmat jelentett be az Activision és az Infinity Ward. Persze voltak olyan tartalmak is, melyek valamiért nem jelentek meg a hivatalos Patch Note-ban. Ezek foglaljuk össze.

A játékosok minden frissítés során alaposan körbejárják a terepet, így egyetlen titok vagy meglepetés sem marad sokáig felfedezetlenül.

Foresight Killstreak

Az egyik legfontosabb titkos újítás, a Foresight Killstreak megjelenése, ami egyelőre úgy tűnik, csak a bunkerekben található meg. Használata óriási előnyt jelent, hiszen aktiválás után megmutatja az összes körszűkülést. Sőt azt is, hogy a végjátékban hogyan mozog majd a kör. Ez, főleg egy csapat számára óriási előnyt jelent, talán nem véletlenül nem említették külön a fejlesztők.

Self-Revive Kit

Talán észrevettétek, hogy a Self-Revive Kit már a földön is megtalálható, így nem kell feltétlenül pénzt költeni rá a Buy Station-nél.

Advanced UAV

Az Advanced UAV-t eddig 12 ezer dollárért lehetett aktiválni 3 UAV vásárlásával. Mostantól megtalálható a bunkerekben is.

Specialist killstreak

Ha minden igaz, nagyon ritkán ugyan, de egy Specialist killstreak is található a pályán, szintén leginkább a bunkerekben. Ez egy játékosnak minden perket biztosít egyszerre.

Mapváltozások

Természetesen a map is némileg megújult, talán már előkészítve a jövőbeli friss tartalmakat, eseményeket.

  • Az Airportnál az irányítótorony belső tere kissé átalakult, hogy kevésbé lehessen lekempelni.
  • A vonatok már nem azonos helyen jelennek meg, hanem rotálódik a spawn.
  • Aztán ott van az a különös gyermeknevetés, amit nemrég fedeztek fel. A Lumber és a stadion erdős területein lehet hallani. Talán ez már a Halloween event vagy az érkező zombimód előjele.

Metró easter egg vadászat

Természetesen a fejlesztők némi easter eggel is meglepték a játékosokat, hogy legyen mit keresgélni a harcok közben. Ezek általában segítenek abban, hogy megtaláljuk a titkos tartalmakat, mint a Foresight killstreak, a Juggernaut ruha vagy a Firebrand Bruen MK9 Legendary Blueprint.

Ehhez egy igen összetett küldetéssorozat párosul, kódokkal, rejtvényekkel és mindenféle mókával. Íme, egy videó hozzá.

 

Egyelőre ezek azok a titkos újítások, melyeket a játékosok már felfedeztek. Te találtál olyat, amit kihagytunk?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×