Call of Duty: Warzone játékosok egy vadonatúj killstreaket fedeztek fel a 6. évadban, ami nem szerepelt a Patch Notes-ban. Jó haszna van.

Végre eljutottunk addig, hogy már a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 6. évadának tartalomfrissítéseit élvezhetjük. A Warzone-ban többek között megjelent a metrórendszer is, ami egyébként már most olyan hibát tartalmaz, ami könnyű győzelemhez vezeti a játékosokat. Annak ellenére, hogy az Infinity Ward szolgált némi leírással a frissítésekről, ezúttal is van bőven olyan tartalom, ami nem szerepelt a Patch Notes-ban.

Játékosok most egy titkos killstreaket fedeztek fel, ami úgy tűnik, csak a bunkerekben bukkan fel.

Kép: Twitter

Foresight

Az úgynevezett Foresight (előrejelzés) lehetővé teszi, hogy megnézzük a további körszűkülések helyét a meccsen, még akkor is, ha a kör elkezd mozogni a végjátékban. Egyszerűen fogalmazva, ha valaki talált egy ilyen killstreaket, annak aktiválása megmutatja a körszűküléseket, beleértve azokat is, amelyek a játék legvégén vannak. Egyelőre egyébként úgy tűnik, hogy a killsreak csak a bunkerekben bukkan fel.

Kép: Twitter

Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy a killstreak a jövőben bekerül-e mondjuk a Buy Station kínálatába. Ha tehát előnyt szeretnénk magunknak szerezni, irány a bunker!

Te találkoztál már az említett Foresight killstreak-kel?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×