Az Infinity Ward és az Activision végre kiadta a Modern Warfare és Warzone 6. évadának tartalomfrissítését. Mutatjuk az újdonságokat.

Annak ellenére, hogy a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 6. évada nagy valószínűséggel az utolsó, mielőtt a Black Ops Cold War átveszi a terepet, még mindig jó sok újdonsággal készültek nekünk.

A Season 6 ismét új mapokat, fegyvereket, operátorokat és egy metrórendszert tartogat.

Tegnap az Infinity Ward végre az ütemtervet is közzétette, sőt a Patch Notes is elkészült. Íme a frissítés fájlméretei:

  • PS4: 19,3 GB
  • Xbox One: 22,66 GB
  • PC: 57 GB (Modern Warfare tulajdonosok); 25,5 GB (csak a Warzone felhasználók)

Újdonságok a 6. évadban

Szokás szerint az évad tartalmait két részre osztották. Vannak tartalmak, melyek most a megjelenés napján kerülnek be a játékba, majd jön még egy tartalomhullám, valamikor a season közepén.

Új mapok

A Modern Warfare multiplayer terepére 4 új map került.

  • Broadcast
  • Mialstor Tank Factory
  • Station
  • Verdansk Riverside

A Broadcast az eredeti CoD 4: Modern Warfare-ban látható map felújított változata, és a tévéállomás másolata, ami a Warzone-ban van. 6v6 módhoz használható. A Mialstor Tank Factory, 6v6 és 10v10 módokban működik, a Gunfight terepére jött a Station, egy jó kis 2v2-höz, a Ground War-ban pedig Verdansk Riverside terepén szórakozhatunk.

Új fegyverek: AS VAL & SP-R208

A Modern Warfare minden új évada két új fegyvert hoz be már az első napon. A két cucc ezúttal az AS VAL assault rifle és az SP-R208 marksman rifle. Az AS VAL a játék 13. AR-ja, magas tűzsebességgel, beépített hangtompítóval.

AS VAL

Az SP-R208 az R700 sniper remake-je a CoD 4-ből, ami rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, például alternatív lőszerválasztási lehetőségeket.

SP-R208

Ahogy mindig, a fegyverek most is ingyen kinyithatók a Battle Pass-ban: az SP-R208 a Tier 15-nél található, az AS VAL pedig a Tier 31-nél.

Új operátorok: Farah és Nikolai

A Modern Warfare kampány két szereplője, Farah és Nikolai végre operátorként is jelen vannak. Rögtön háromféle öltözék használható.

Farah

Nikolai

Farah azonnal elérhető a fizetős Battle Pass nullás szintjén, míg Nikolai a 100-as szintre került.

Warzone metrórendszer

Természetesen az egyik legnagyobb újdonság a Warzone metró bekerülése, melyről tegnap írtunk egy velős összefoglalót, az Activision tanácsaival kiegészítve.

Warzone: weapon rotation

Az Infinity Ward az új évadban kissé változtatott a Warzone-ban azon, hogy milyen fegyver milyen gyakorisággal fordul elő a földön. Bár, hogy pontosan mely fegyverek változtak, azt nem tették közzé, de azt igen, hogy mostantól 6-féle Common, 10-féle Uncommon, 13-féle Rare, 18-féle Epic és 24-féle Legendary fegyver található a pályán, a földön és a ládákban.

Új játékmód: Armored Royale

A battle royale élmény fokozásához bekerült az Armored Royale játékmód is, amiben egy páncélozott Cargo Truck kerül a pályára, amit egymás ellen lehet használni.

Ezek a járművek komoly páncélzattal és turrettel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy a meghalt csapattársak visszatérjenek, ha aktív a kocsi. Ha megsemmisül, a csapat játékosai nem tudnak visszajönni, és a legtovább életben maradt csapat nyer.

Természetesen a Call of Duty: Modern Warfare-be és Warzone-ba ezúttal is teljesen új Battle Pass szintek érkeztek, illetve az Acitivision és az Infinity Ward a Season további részére is tartogat még újdonságokat. Ilyen lesz például a Haunting of Verdansk event októberben.

Te már tolod a Call of Duty 6. évadát?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×