Korábban már láttunk képeket Night City-ről, ám most talán a játékban bejárható map képe bukkant fel az interneten. Köszi Collector’s Edition.

A Cyberpunk 2077 megjelenése még mindig másfél hónapra van, és őszintén reméljük, hogy ezúttal tényleg nem jön közbe semmi, és megjelenik. A hype azonban a megjelenés előtt ismét fokozódik, ami talán az előrendeléseknek is jót tesz majd. Mindeközben persze megszaporodnak a szivárgások is, így most némi betekintést nyerhetünk Night City városának térképébe.

A Cyberpunk 2077 Collector’s Edition képei szivárogtak ki a netre.

A képeket a Redditen osztották meg, és bár teljesen hitelesnek tűnnek, ne feledjük el, hogy hivatalosan nem nyert megerősítést a tartalom. Ez azt jelenti, hogy akár hamisíthatták is őket. Ha viszont lehet hinni az alábbi képnek, a bejárható terület nem csak hatalmas lesz, de rendkívül változatos is. Sajnos a kisebb helyek nehezen olvashatók, így nem tudni milyen részleteket rejt még a város. Hasonlóan a külvárosi részek igen homályosak. Az itt látható map a Collector’s Edition posztere a város mapjáról.

Kép: Reddit

A szivárogtató a mapon kívül további Collector’s Edition képeket is megosztott, amit elvileg tartalmaz a csomag. Az itt látható képeslapok Night City három helyszínét mutatják be. Az egyik Pacifica, óriáskerékkel és Las Vegas stílusú épületekkel. Aztán ott van a japán negyed, illetve az El Coyote Cojo bár, ami kulcsszerepet játszik a Cyberpunk 2077-ben.

Kép: Reddit

Nos, a szivárgás akár igaz, akár nem, az biztos, hogy a Cyberpunk 2077 egy olyan cím, amit minden gamernek látnia kell. November 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, később PS5-re, Stadiára és Xbox Series X / S-re.

Ha pedig addig is szeretnél begyűjteni pár Cyberpunk 2077 cuccot, ne felejts el körülnézni Webshopunkban, ahová egy rakás új terméket töltöttünk fel a napokban.

×