Miközben globális szinten gondok vannak a PUBG Mobile háza táján, a fejlesztő már dolgozik a megoldáson. Ezért vannak kapcsolódási hibák.

Pár napja indult el az egy hónapos PUBG Mobile X BlackPink event, ami rengeteg új tartalmat hozott a mobilos battle royale világába. Miközben a múlt héten hitelesítései problémák léptek fel a Facebook bejelentkezés közben, mostanra DDoS támadások következtében a játék a világon mindenhol problémákkal küszködik.

Azok, akik a hétvégét játékkal akarták tölteni, csalódtak.

A sorozatos DDoS támadások következtében több órán keresztül kapcsolódási problémák nehezítették a játékot. Ezt maga a fejlesztő jelentette be. A helyzet sajnos globális, vagyis az összes szervert érinti. A helyzet annyira komoly, hogy a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a megoldáson.

„Jelenleg több hullámban találkozunk DDoS támadásokkal, ami miatt a játékosok elvesztik a kapcsolatot a szerverekkel. Csapatunk együttműködve a helyi szolgáltatókkal folyamatosan dolgozik a megoldáson” – olvasható a PUBG Mobile Facebook oldalán és a Twitteren.

Közben kiemelték azt is, hogy hamarosan új csalásellenes funkció is bekerül, ami talán segít abban, hogy kevesebb csalóval találkozzunk a játékban. Mivel a játékot az utóbbi időben ellepték a csalók, a fejlesztők háborút indítottak ellenük.

A DDoS (Distributed Denial of Service) egy elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadás, amely az informatikai szolgáltatás teljes vagy részleges megbénításában mutatkozik meg. Egész gépparkok vehetnek részt ilyen támadásokban, aminek során a szerverek nem bírják a terhelést és egyszerűen leállnak.

Reméljük hamarosan véget érnek a DDoS támadások, és mindenki kedve szerint játszhat.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×