Server authentication error. Mit jelent ez és hogyan lehet megoldani, amikor a PUBG Mobile emiatt nem enged játszani?

Annak ellenére, hogy a PUBG Mobile egy igazán összetett és jól kidolgozott játék, természetesen akad vele probléma bőven. Miközben egyesek a holnap induló BlackPink event frissítéseit várják, vannak olyanok, akik be sem tudnak lépni. Ha valaki Facebook azonosítással próbál belépni, bejelentkezési problémával találja szembe magát.

Így oldhatod meg a server authentication error hibát.

Sajnos néha előfordul, hogy azok, akik kijelentkeznek a fiókjukból, később nem tudnak visszalépni a hozzákapcsolt Facebook fiókkal. A server authentication error folyamatosan felbukkan, ami annyira frusztráló lehet, hogy talán a játéktól is elmegy a kedvünk. Sajnos a hiba nem egyedi, és a legutóbbi frissítés óta egyre gyakrabban fordult elő.

Az egyik jó hír, hogy a PUBG Mobile hivatalos twitter oldalán már bejelentették, hogy tisztában vannak a problémával, és igyekeznek megoldani azt. A bejelentkezési probléma csak a Facebook esetében fordul elő.

Mit tehetünk?

Ha valaki a hiba javításáig mégis szeretne PUBG Mobile-t játszani, megteheti, ha a Google Play azonosítóval jelentkezik be. A hitelesítési hiba itt nem kerül elő, a Google Play bejelentkezés továbbra is elérhető.

Azok a játékosok, akik nem jelentkeztek ki a PUBG Mobile-ból, nem kell semmitől félniük. A probléma nem fordul elő azoknál, akik állandóan be vannak jelentkezve. Azok, akik Facebook azonosítással jelentkeznek be, meg kell várniuk, míg a fejlesztők javítják a problémát. Addig pedig itt ez az alternatív módszer.

Reméljük, hogy mielőbb javítani fogják, és mindenki élvezheti a friss tartalmakat. Holnaptól ugyanis nagyon szép lányok lepik el a PUBG Mobile világát, hiszen indul az egy hónapos BlackPink event.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×