Twitteren búcsúzott rajongóitól.

Szomorú hírrel állt ki Tanár Úr a követőbázisa elé. A 2019-ben a feltörekvő streamerek kategóriájába is bekerült tartalomgyártó ugyanis úgy döntött, befejezi a streamelést. Egy megható Twitter posztban jelentette be a nagy hírt, mi szerint a rajongók utoljára már csak vasárnap láthatják kedvencüket, legalábbis a képernyő kamerái előtt, az okokat viszont egyelőre nem bolygatta.

 

Tanár Úr a CS:GO berkein belül vált először igazán ismertté, ugyanis a játék aranyéveinél ő volt Magyarország egyik legismertebb tradere. Megbízhatósága futótűzként terjedt és hirtelen a Twitch-en is megjelent, először kamera nélkül, majd később felfedte kilétét. Ekkor már szélesebb követőbázissal rendelkezett, akik nap, mint nap követték munkásságát. Az utóbbi időben a CS:GO-t PUBG-re, majd Call of Duty: Warzone-ra váltotta, emellett pedig számos más játékban is megvillantotta tehetségét.

Ne feledjétek tehát, hogy az utolsó adás vasárnap 9:00-kor veszi kezdetét.

Őszintén sajnáljuk, hogy Vendelhez hasonlóan úgy döntött végez streamer karrierjével, mi azért örülnénk neki, ha YouTube-on felbukkanna azért néha.

Borítókép: Tanár Úr, Twitch

Kihívásra vágysz?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

 

×