Imane Anys, vagyis Pokimane végre nyilvánosságra hozta, hogy mikor kíván visszatérni a Twitchre, egy hónappal azután, hogy bejelentette, hogy szünetet tart.

Valószínűleg sokan szomorúak lettek, miután a Twitch egyik legnagyobb híressége, Pokimane bejelentette szünetét. Bár ő maga nem így nyilatkozott, sokak szerint azért maradt egy ideig távol a streameléstől, mert titkon barátja van, amit a nézők egy része nem vett jó néven. Ettől függetlenül augusztus elején bejelentette, hogy egy ideig szünetet tart, ami azért is volt meglepő, mert karrierje során ez volt az első hosszabb szünete.

Most, 36 nappal azután, hogy „nyaralni ment”, visszatér a hétvégén – jelentette be nemrég.

A 24 éves gamer tartalomgyártó nemrég erősítette meg, hogy e hét végén újra streamelni fog, gyaníthatóan a szokásos ütemterv mellett.

„Hivatalos stream folytatás most pénteken. Ott találkozunk” – írta Pokimane szeptember 9-én a Twitteren.

Persze az elmúlt időszak nem volt teljesen stream-mentes, hiszen a szünet alatt tartott egy hat órás Amoung Us adást.

„Nem akarok erről sokat beszélni, de kicsit összejöttek a dolgok mostanában, de minden rendben. Ha azt kérdezitek, hogy készen állok-e visszatérni a streameléshez, akkor csak annyit mondanék, hogy már majdnem ott tartok” – mondta a meglepetés stream alatt.

Pokimane kiégett, de kezelte

A marokkói-kanadai streamer eredetileg augusztus 5-én húzta le ideiglenes a rolót, bejelentve, hogy legalább egy hónapos szabadságot tervez.

„Több mint 6 éve nem voltam szabadságon. Ezt egy ideje esedékesnek érzem. Boldog és izgatott szeretnék lenni, ha tartalmat készítek. Alig várom, hogy visszatérhessek” – írta augusztus elején az AFK nevű bejegyzésben.

Kép: Twitter

Ahogy arról augusztus elején beszámoltunk, rendesen csapkodtak a hullámok Pokimane feje fölött. Egy videós azt állította, hogy Poki titkolja nézői elöl a kapcsolatát, ugyanis ez komolyan befolyásolná a nézőszámát. Nem kellett bizonyítékokat letenni az asztalra, a felröppent pletyka után tényleg megzuhant a Twitch leghíresebb streamer hölgyének nézettsége. Ugyan próbálta vicces posztokkal palástolni zavarodottságát, érezhető volt, hogy nem komfortos neki a helyzet. Sokak szerint nem a kiégés, hanem ez indokolta a szünetet.

Nos, elvileg elvonult a vihar és Pokimane kipihente magát, így a héten ismét indul a stream. Te nézni fogod?

Korábban ezt írtuk:

Pokimane belefáradt – Hosszú pihenőre vonul a híres streamer

×