Épp a napokban cikkeztünk arról, hogy nincs minden rendben Pokimane követőtáborában. Ez abból is látszik, hogy a streamer bejelentette: pihenőre vonul.

Rendesen csapkodtak a hullámok Pokimane feje fölött a napokban, erről egyébként a Leet.hu is beszámolt. Egy videós azt állította, hogy Poki titkolja nézői elöl a kapcsolatát, ugyanis ez komolyan befolyásolná a nézőszámát. Nem kellett bizonyítékokat letenni az asztalra, a felröppent pletyka után tényleg megzuhant a Twitch leghíresebb streamer hölgyének nézettsége. Ugyan próbálta vicces posztokkal palástolni zavarodottságát Imane Anys, érezhető volt, hogy nem komfortos neki a helyzet.

 

Az ilyen téren teljesen mindegy, hogy miért nem az. Valószínűleg nem oszt nem szoroz, hogy csak egy lejáratás közepén találta magát, vagy tényleg van egy párja, ezért kitudódott a titka, úgy fest, hogy ez az egész most túl nagy nyomást helyezett Pokimane-re.

Twitteren pár órája bejelentette, hogy hosszabb időre pihenőre vonul.

A posztjában röviden kitért a karrierjére, hogy több mint 6 éve kezdte, s hogy ez idő alatt szinte alig pihent. A koronavírus okozta helyzet rá nem volt akkora hatással, mint a társadalom nagyjára, így még kényszer pihenőre sem kellett vonulnia. Utazni szeretne, időt tölteni a családjával és egy kiadósat pihenni a több évnyi megfeszített munka után.

Az egy hónapos szünet alatt biztosan nem fog streamelni, de még valószínűleg a közösségi médiafelületeket is pihentetni fogja.

Ez a négy hetes elvonulás kiváló lehetőség arra, hogy hagyjon időt a fortyogó rajongóknak lecsillapodni. A nagy visszatérések mindig hatalmas érdeklődéssel járnak, valószínűleg sokak kedvence jól fog kijönni mindebből hosszútávon.

Ezt olvastad már?

„Tényleg barátja van Pokimane-nek?” – A streamer fanjai berágtak

×