A Modern Warfare-ből ismert Pine map, ha minden igaz, hamarosan a Call of Duty: Mobile része lesz, várhatóan a 10. évadban.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a PUBG Mobile bevételek tekintetében jócskán megelőzte a Call of Duty: Mobile-t. Ennek ellenére az Activision mobiljátéka még mindig nagyon sikeres, és folyamatosan érkeznek a frissítések.

A játék következő évadában valószínűleg a Modern Warfare-ből ismert Pine map is helyet kap.

A Pine map játszható volt az Activision által kiadott nyilvános teszt során, még júniusban. Akkor a vállalat elmondta, hogy az akkor tesztelt funkciók valamikor a 9-10 évadban kerülhetnek bevezetésre. Mivel a map a 9. évadban végül nem jelent meg, egyértelmű, hogy a 10. évadban várhatjuk.

Ha már itt tartunk, megerősítést nyert, hogy a Terminal map szintén a következő szezon része lesz. Nemrég a Redditen egy felhasználó a Pine map kiadásáról kérdezett. A kérdésre az Activision is reagált.

Pine

„Valóban van egy Pine nevű map, mely a Call of Duty univerzum része ;)” – írták hozzátéve, hogy a héten más mapokról is érkeznek hírek.

Card

A Pine egy igen kicsi map, annyira, hogy csak 1v1, vagy 2v2 felállás játszható rajta. Mivel a játék 9. évada szeptember 10-én ér véget, a rajongóknak valószínűleg nem kell sokat várni arra, hogy a map megérkezzen.

Neked tetszik a Pine map?

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×