Újabb szünet következik a 25 éves CS:GO szakértő életében, az egykori profi játékos 22 hónap edzősködés után ismét szögre akasztja fülesét.

Ha kizárólag a CS:GO világranglista helyezések alapján nézzük, a Budapest Five-ot tekinthetjük a valaha volt legjobb magyar csapatnak. A korábban Salamanderként induló, azóta Aaront fleavre cserélő ötös elsőként, és eddigi egyedüli magyar csapatként jutott a HLTV Top 50 csapata közé.

A sikerekben az egyéni teljesítmény mellett hatalmas szerepe volt a szervezet által biztosított nyugodt gyakorlási körülményeknek, az állandó fizetésnek és természetesen a csapat mögött álló edzőnek is. Kevés magyar csapat engedhetett meg eddig magának ilyen jó feltételeket, de a Salamander/Budapest Five megmutatta, hogy kifizetődőek ezek az extra ráfordítások.

A csapat azonban most újabb fordulóponthoz érkezett. Az eddigi sikerek egyik főszereplője egy időre visszavonul, flash már nem a Budapest Five edzője.

Ahogy flash búcsúposztjában fogalmaz, egyelőre nem tudja, mi lesz számára a következő lépés. Még az is lehet, hogy a 25 éves coach ismét játékosként tér majd vissza. A csapat persze megy tovább, következő meccsüket már edzőjük nélkül kell megoldani.

Sok sikert kívánunk flash-nek a továbbiakhoz, bármi is legyen az!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×